Одмах су оптужили премијера да има неке везе на Косову

- Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић оценио забрињавајућим то што, како је рекао, одређени политички кругови очекују од њега.

Регион 29.06.2021 | 14:15
Одмах су оптужили премијера да има неке везе на Косову

Он је додао да ти политички кругови заправо имају већи утицај да преко Српске листе ријеше проблем ухапшеног Подгоричанина на Газиместану и дођу до истине. Умјесто тога, казао је Кривокапић "одмах су оптужили премијера да има неке везе на Косову".

"Истина је само једна и она ће кад тад побиједити", казао је Кривокапић, који је учествовао на конференцији поводом девет година од почетка преговора Црне Горе са ЕУ.

Он је, како преноси портал РТЦГ, рекао новинарима да се дипломатија Црне Горе укључила у случај хапшења црногорског држављанина на Косову. Не може, казао је, "изјава премијера једне државе да утиче на одлуке друге државе".

Кривокапић, који се раније данас није одазвао позиву Специјалног државног тужилаштва (СДТ) због изјаве да му је специјални државни тужилац Миливоје Катнић "спремао хапшење због велеиздаје", ако потпише Темељни уговор са Српском православном црквом у Београду, каже да ће то учинити, "ако га буду звали".

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

миле

29.06.2021 15:50

Подршка за Кривокапића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска хајка

29.06.2021 17:12

Само хоће да је по њиховом, српском и да други морају то да прихвате? Никада!

ОДГОВОРИТЕ