Полиција у Витезу пронашла 15 килограма спида

Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Средњобосанског кантона током протеклог викенда успјешно су реализовали више акција, а у једној од њих пронађено је чак 15 килограма дроге спид.

Босна и Херцеговина 14.06.2021 | 11:55
Полиција у Витезу пронашла 15 килограма спида

Наиме, јуче су полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције, на основу наредбе Општинског суда Травник, извршили претресе породичне куће и трговачке радње у Старом Витезу коју користи О.Ђ. рођен 1979. године из Зенице.

Том приликом, пронађена је и одузета одређена количина сухе зељасте материје за коју се сумња да је опојна дрога канабис.

На основу прикупљених оперативних сазнања, активности су усмјерене на претрес куће и пратећих објеката у мјесту Очице, општина Витез, које користи Ј.И. рођен 1980.године из Зенице. Приликом претреса пронађено је и одузето око 15 килогама бијеле прашкасте материје за коју се сумња да је опојна дрога спид.

Осумњичени су ухапшени и против њих надлежном тужилаштву слиједи подношење Извјештаја о почињеном кривичном дјелу "Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога".

Наведене активности су реализоване у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Такође, успјешне акције су изведене и на подручју Бугојна и Бусоваче, гдје су у претресима пронађене одређене количине материја за које се сумња да су опојне дроге спеед и цаннабис, због чега ухапшене четири особе. Наведене планске активности се настављају и у наредном периоду.

(Клиx)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехе

14.06.2021 14:30

Паковано ко домаћи масни сир...

ОДГОВОРИТЕ