Млади каратисти из Бијељине освојили десет медаља

- Чланови Карате клуба "Унсу" из Бијељине освојили су шест златних и четири бронзане медаље на појединачном и екипном првенству Републике Српске у Челинцу у организацији Карате савеза Републике Српске.

Остали спортови 14.06.2021 | 11:39
Млади каратисти из Бијељине освојили десет медаља

Првенство је одржано током викенда у конкуренцији 304 такмичара из 37 клубова, саопштено је из Карате клуба "Унсу" Бијељина.

Клуб је само са осам такмичара освојио укупно 10 медаља, што га је по успјешности довело међу пет најуспјешнијих тимова на Првенству.

"Нисмо наступали комплетни, велики број наше дјеце пропустио је ово првенство. Без обзира, можемо рећи да смо остварили више од зарцтаног на овогодишњем Првенству Републике Српске за дјецу до 13 година", наводи се у саопштењу.

Медаљама су се окитили Марија Трифковић, Милица Миа Вујић, Милица Мијић, Марија Мијић, Иван Кнежевић, Вукашин Трипуновић и Урош Јошић.

"На крају такмичарског дана, у суботу, 12. јуна, круна свега је да је женска екипа у прејакој конкуренцији постала нови екипни првак Републике Српске у борбама 2008/2009. годиште", наводи се у саопштењу. 

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар