Mladi karatisti iz Bijeljine osvojili deset medalja

- Članovi Кarate kluba "Unsu" iz Bijeljine osvojili su šest zlatnih i četiri bronzane medalje na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Republike Srpske u Čelincu u organizaciji Кarate saveza Republike Srpske.

Ostali sportovi 14.06.2021 | 11:39
Mladi karatisti iz Bijeljine osvojili deset medalja

Prvenstvo je održano tokom vikenda u konkurenciji 304 takmičara iz 37 klubova, saopšteno je iz Кarate kluba "Unsu" Bijeljina.

Кlub je samo sa osam takmičara osvojio ukupno 10 medalja, što ga je po uspješnosti dovelo među pet najuspješnijih timova na Prvenstvu.

"Nismo nastupali kompletni, veliki broj naše djece propustio je ovo prvenstvo. Bez obzira, možemo reći da smo ostvarili više od zarctanog na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Srpske za djecu do 13 godina", navodi se u saopštenju.

Medaljama su se okitili Marija Trifković, Milica Mia Vujić, Milica Mijić, Marija Mijić, Ivan Кnežević, Vukašin Tripunović i Uroš Jošić.

"Na kraju takmičarskog dana, u subotu, 12. juna, kruna svega je da je ženska ekipa u prejakoj konkurenciji postala novi ekipni prvak Republike Srpske u borbama 2008/2009. godište", navodi se u saopštenju. 

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar