Вирусом корона заражено још 16 особа у Српској

У Републици Српској, у посљедња 24 часа тестирано је 446 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 16 особа.

Република Српска 10.06.2021 | 11:22
Вирусом корона заражено још 16 особа у Српској

Ради се о осам мушких и осам женских особа, од којих је једна млађе, осам средње и седам особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, по три особе су из Бањалуке и Котор Вароша, двије из Модриче, по једна из Бијељине, Добоја, Источног Новог Сарајева, Кнежева, Лопара, Мркоњић Града, Теслића и Требиња.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен је један смртни случај код којег је потврђено присуство вируса корона.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен је један смртни случај код којег је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особи старије животне доби из Шамца.  

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПЛАНдемија

10.06.2021 10:11

Основни суд у Бања Луци је пресудио да су све мјере Штаба за ванредне ситуације биле нелегалне! Иове сада које су на снази! Зашто се нико из власти и из тог фантомског Штаба нико не оглашава о тој чињеници????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.06.2021 15:18

Ко од ових поштује законе? Погледај само циркус са пресудама у случајевима смјена директора. Данас и поставе (због пресуде) и смјене исту особу.