Virusom korona zaraženo još 16 osoba u Srpskoj

U Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa testirano je 446 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 16 osoba.

Republika Srpska 10.06.2021 | 11:22
Virusom korona zaraženo još 16 osoba u Srpskoj

Radi se o osam muških i osam ženskih osoba, od kojih je jedna mlađe, osam srednje i sedam osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, po tri osobe su iz Banjaluke i Kotor Varoša, dvije iz Modriče, po jedna iz Bijeljine, Doboja, Istočnog Novog Sarajeva, Kneževa, Lopara, Mrkonjić Grada, Teslića i Trebinja.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa korona.

U pоsljеdnjа 24 čаsa, Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе priјаvljеn је јеdаn smrtni slučај kоd kојеg је pоtvrđеnо prisustvо virusа kоrоnа. Rаdi sе о оsоbi stаriје živоtnе dоbi iz Šаmcа.  

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PLANdemija

10.06.2021 10:11

Osnovni sud u Banja Luci je presudio da su sve mjere Štaba za vanredne situacije bile nelegalne! Iove sada koje su na snazi! Zašto se niko iz vlasti i iz tog fantomskog Štaba niko ne oglašava o toj činjenici????

ODGOVORITE
Name

Re

10.06.2021 15:18

Ko od ovih poštuje zakone? Pogledaj samo cirkus sa presudama u slučajevima smjena direktora. Danas i postave (zbog presude) i smjene istu osobu.