Нешић у Брчком: Политику ДНС-а препознају грађани

"Одговорна и одмјерена политика ДНС-а окренута људима и њиховим реалним проблемима, а не неким страначким препуцавањима и наша политика је препозната од стране грађана", рекао је Нешић, изразивши добродошлицу новим члановима. 

Република Српска 09.06.2021 | 20:43
Нешић у Брчком: Политику ДНС-а препознају грађани

Општински одбор ДНС-а у Брчком од данас је снажнији за 82 нова члана, свечаном пријему и подјели чланских карти присуствовао је предсједник ДНС-а Ненад Нешић. 

"Одговорна и одмјерена политика ДНС-а окренута људима и њиховим реалним проблемима, а не неким страначким препуцавањима и наша политика је препозната од стране грађана",рекао је Нешић, изразивши добродошлицу новим члановима. 

"Нашу прошлост не смијемо заборавити али морамо бити окренути будућности. Нашој земљи потребне су промјене и у политичкој и у економских сфери и у социјалној политици и у образовању и у здравству. Потребна је промјена у односу према борцима, породицама погинулих. Готово да нема сегмента у коме коријените промјене нису и потребне и нужне. ДНС је политичка снага која ће те промјене изњедрити заједно са нашим народом", рекао је Нешић. 

Предсједница одбора ДНС-а у Брчком Загорка Буркановић истиче да је овај прилив нових чланова резултат преданог рада, отворености и искреног приступа људима. 

"Нас не занима ријалити политика и јефтини поени већ марљив рад за Брчко у ком ће нам дјеца остајати да живе и раде"- рекла је Загорка Буркановић.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар