Нова експлозија одјекнула у фабрици "Слобода" у Чачку

Снажне експлозије у ноћи између четвртка и петка у фабрици „Слобода“ у Чачку узнемириле су грађане, а ситуација се још није нормализовала.

Србија 07.06.2021 | 07:16
Нова експлозија одјекнула у фабрици "Слобода" у Чачку

Како јавља репортер ТВ Прва са лица места, испред фабрике се налази полиција и забрањен је улазак у круг „Слободе“.

Према незваничним сазнањима, ноћас је дошло до још једне јаче експлозије као и пожар, а јутрос је могао да се примети дим изнад круга фабрике.

Радници су раније били позвани да се од јутрос врате на радна места, али их је новинарка ТВ Прва затекла испред погона и полиција им није дозволила да уђу.
Пожар су претходних дана гасили хеликоптери Војске Србије и успели су да га локализују, али се ненадано десила још једна експлозија.

Компанија Слобода огласила се у петак поводом експлозије и навела да ће бити формирана комисија која би требало да истражи инцидент.

(Б92  Фото: Рина)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xxx

07.06.2021 06:13

Компанија Слобода прво све добро покрала и подметнула позар да би унистила доказе и сад све то само назива једним називом ИНЦИДЕНТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

07.06.2021 07:04

јест 100% све намјештено да се сакрију докази о нелегалној продаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

07.06.2021 17:33

Благо нама у Републици Српској, затворили и порушили све фабрике, нема експлозија и пожара. Власт бивша и садашња води рачуна да народ удише чист ваздух, а без плата и рада може се живјети.

ОДГОВОРИТЕ