Nova eksplozija odjeknula u fabrici "Sloboda" u Čačku

Snažne eksplozije u noći između četvrtka i petka u fabrici „Sloboda“ u Čačku uznemirile su građane, a situacija se još nije normalizovala.

Srbija 07.06.2021 | 07:16
Nova eksplozija odjeknula u fabrici "Sloboda" u Čačku

Kako javlja reporter TV Prva sa lica mesta, ispred fabrike se nalazi policija i zabranjen je ulazak u krug „Slobode“.

Prema nezvaničnim saznanjima, noćas je došlo do još jedne jače eksplozije kao i požar, a jutros je mogao da se primeti dim iznad kruga fabrike.

Radnici su ranije bili pozvani da se od jutros vrate na radna mesta, ali ih je novinarka TV Prva zatekla ispred pogona i policija im nije dozvolila da uđu.
Požar su prethodnih dana gasili helikopteri Vojske Srbije i uspeli su da ga lokalizuju, ali se nenadano desila još jedna eksplozija.

Kompanija Sloboda oglasila se u petak povodom eksplozije i navela da će biti formirana komisija koja bi trebalo da istraži incident.

(B92  Foto: Rina)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Xxx

07.06.2021 06:13

Kompanija Sloboda prvo sve dobro pokrala i podmetnula pozar da bi unistila dokaze i sad sve to samo naziva jednim nazivom INCIDENT

ODGOVORITE
Name

izraelac

07.06.2021 07:04

jest 100% sve namješteno da se sakriju dokazi o nelegalnoj prodaji...

ODGOVORITE
Name

Realno

07.06.2021 17:33

Blago nama u Republici Srpskoj, zatvorili i porušili sve fabrike, nema eksplozija i požara. Vlast bivša i sadašnja vodi računa da narod udiše čist vazduh, a bez plata i rada može se živjeti.

ODGOVORITE