Ћана проговорила о борби са опаком болешћу!

Народна певачица Станојка Митровић Ћана отворила је душу о тешком животном периоду из 2013. године када је преживела борбу са тумором дојке.

Забава 05.06.2021 | 14:23
Ћана проговорила о борби са опаком болешћу!

- То је била 2013. година, и то је најтежа година у мом животу апсолутно. После операције сма имала ненормалну потребу да се нашминкам и средим. У болници су ми рекли да ме треба држати за позитиван пример - рекла је Ћана у "Магазину ин". 

Певачица је недавно привукла велику пажњу када се у камиону појавила на једном слављу где је наступала, а у Пулсу Србије на Курир телевизији присетила се те ситуације: 

- Први пут сам тад ушла у камион и пошла на славље, то се десило тотално неочекивано. Имају велику фирму камиона, а мајка од младожење је изразила жељу, ако није проблем да им изађем у сусрет и на весеље дођем камионом. Тад сам пожелела од срца да тај камион направи километарске руте. Имала сам понуде и за хеликоптере, лимузине па чак и пољопривредних машина -  рекла је Ћана и додала: 

- Баш сам се ужелела публике, једва чекам натупе. Већ сад имам заказане наступе до краја године, али не смем много да причам о томе да не избаксузирам. Људи траже оригиналнсот и ја се трудим да допринесем весељу, волим свој посао и мислим да то добро радим. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар