Број осумњичених попео се на 20, згрнули милион КМ

Број осумњичених који су ухапшени у акцији кодног назива "Колонија" коју су реализирали припадници ФУП-а и МУП-а Кантона Сарајево под надзором сарајевског Тужилаштва попео се на 20.

Република Српска 02.06.2021 | 19:21
Број осумњичених попео се на 20, згрнули милион КМ

Ухапшено је 15 особа које су дилале наркотике, те су починили 18 разбојништава и 38 тешких крађа.

Они су хапшени након шестомјесечне истраге, односно праћења и прислушкивања.

Током истраге ове нарко групе истражитељи су чули да се спомињу имена појединих инспектора Федералне управе за инспекцијске послове да се могу средити да се избјегну казне. Због корупције ухапшена су четири инспектора те један власник трговинске радње који је нудио мито да неби био кажњен.

Извор близак истрази открио је да је према пријавама грађана штета настала кривичним дјелима која је починила ова група већа од милион марака

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добој

02.06.2021 18:46

Машала, има закона, има дрзаве. Када ћете у Добој? Још је горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

02.06.2021 19:34

Јел има и једна превара крађа, проневјера да је мања од милиона. Кад мисле ови из судова плијенит имовину онима који оштете државу. Изгледа да полиција џаба хапси кад ови из тужилаштва ил се нагоде ил дају неку казну која се може откупити. Докле више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањанин

02.06.2021 20:12

Шта је то њих 20 украли милион, код нас један украде неколико милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србољуб Влаховић Цигановић

02.06.2021 21:54

Што овако не оду у Загреб и траже повратак рск??? Кад смо били наоружани до зуба, када се пуцало и када је био рат (стање које ми Срби обожавамо), ми смо издали РСК и све раскућили Србе! Сада када уживамо у благодетима издаје, треба да се боримо,сада мирним путем да вратимо РСК... Али авај, нећемо да узмемиравамао брацу уста...пардон Хрвате. Био је рат, примјетили смо да је боље да са уста...пардон Хрватима будемо добри и да се ријешимо "злих муслимана", иначе већег зла и од Хитлера, Мусолинија, Хирохита, Тита, Стаљина, Маоа...заједно! Зато, хајде сада у миру да одете и замолите уста...пардон Хрвате да вам бар мало дају аутиномију.

ОДГОВОРИТЕ