Предајници РТВ БН на планини Козара поново у функцији

Два предајника РТВ БН на планини Козара поново су пуштени у функцију уз огромне напоре техничких служби ове медијске куће.

Република Српска 29.05.2021 | 19:59
Предајници РТВ БН на планини Козара поново у функцији

Посљедњих дана техничке службе РТВ БН уз огромне напоре санирали су посљедице пожара и привремено поново пустили у функцију два предајника БН радија и БН телевизије на локалитету Лисина на Козари.

У питању су предајници ниже снаге, који ће бити у функцији до трајног рјешења и постављања одговарајуће, јаче, опреме.

Подсјетимо да је 24. маја око 18 часа на објекту на локалитету Лисина на Козари избио пожар у коме су потпуно изгорјели предајници БН радија и БН телевизије, након чега су слушаоци и гледаоци Приједора и Поткозарја остали без програма БН телевизије и БН радија.

Околности до којих је дошло до пожара још увијек нису познате, а по свему судећи неће се ни знати.

Техничке службе РТВ БН својим марљивим радом у најкраћем могућем року су успјели да изнађу привремено рјешење тако да се на том подручју од данас поново чује БН радио и гледа БН телевизија.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Миласин

29.05.2021 18:37

Немојте давати у јавност СНСД багра и Доде са њима поновоце то да срусе јер они су руситељи свега сто је добро за народ и свега сто није упетљано у криминал бандити не опјевани на целу са МИЛОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУСИЦЕ ИХ И ПАЛИТИ ОПЕТ

29.05.2021 21:08

Рушиће их они исти (ЦИА) изводјаци који су сада под командом Додиковог шпијуна Черанића то радили и рушили репетитор на Козари да се у Бањалуци не цује паљанска радио станица "Свети Јован" коју је водила Соња Карадзић.

Name

ЛУДАЦКА ЗЕМЉА

30.05.2021 03:09

ЈЕЛ НАРКО ВЛАСТ ПАЛИ И РЕЛЕЈ. ПА ТО СУ НАПАЛИ НАТО И САД ДОДИК.

Name

Козарска Дубица

29.05.2021 23:32

У ауту ми је пријем био чист, у кући је било мало шуштања, али је пролазило. Све честитке теренској екипи! У мојој кући се не прати ни један сигнал РТРС-а 20-ак година, па ми не пада на памет да се попнем на Лисину и да им запалим опрему. Нека лажу, нека дезинформишу, а шупљоглави нека им вјерују. Није крива опрема, јер је врло близу дан кад је више неће моћи злоупотребљавати. Поздрав БН-овцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Михајло

30.05.2021 12:05

Камера- сакрити је добро и снимци на цлоуд да иду.

ОДГОВОРИТЕ