У Српској вирусом корона заражено још 48 особа

У посљедња 24 часа тестирано је 537 лабораторијских узорака, а нови вирус корона (САРС-ЦоВ-2) потврђен је код 48 особа у Републици Српској.

Република Српска 29.05.2021 | 11:23
У Српској вирусом корона заражено још 48 особа

Ради се о 23 мушке и 25 женских особа, од којих су шест млађе, 24 средње и 18 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, шест особа је из Гацка, пет из Зворника, четири из Бањалуке, по три из Бијељине, Козарске Дубице, Лакташа и Сокоца, по двије из Добоја, Котор Вароша, Теслића, Угљевика и Шамца и по једна из Братунца, Брода, Источног Новог Сарајева, Кнежева, Модриче, Петрова, Приједора, Прњавора, Фоче, Челинца и Шековића.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је девет смртних случајева код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особама средње и старије животне доби од којих су двије особе из Котор Вароша и по једна из Угљевика, Бијељине, Братунца, Шамца, Модриче, Петрова и Лакташа.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миксер

29.05.2021 09:31

Тако мало позитивних, а тако пуно умрлих? Гдје је логика, свака смрт преписана корони. Вјероватно добро наплате сваки написани смртни слуцај. Ни умријет нам недају у миру, нити да се опростимо од изгубљених најмилијих. Залосно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.05.2021 12:09

Зар мислис да имамо прави доктора? Један љеци само свецом.

Name

Миксер

29.05.2021 15:44

На залост, народ се висе не лијеци од других болести. Процедура је велика, прво тест на корону, па цекај резултат, тек тад мозес да казес ста те муци. Свако има осјецај да га тqтетирају као терористу са бомбом, понизавајуце, у болницама и домовима здравља. А додусе и доста Доктора имају купљену диплому, здравство је испод сваког нивоа!