Гаги од хонорара из ријалитија купио стан!

Денсер и бивши ријалити учесник Гаги Ђогани након "Задруге 3" се повукао из јавности, посветио породици, а неретко се може видети како ужива са трудном ћерком Луном Ђогани и њеним изабраником Марком Миљковићем.

Забава 17.05.2021 | 18:24
Гаги од хонорара из ријалитија купио стан!

Гаги је од новца који је зарадио учеђћем у Задрузи, купио стан, у који се преселио неколико недеља од изласка из ријалитија.

- Гаги је новац од ријалитија потрошио на куповину пространог стана у којем сада живи. То зна само његова породица, никоме није причао, а није се ни похвалио. Делује да је презадовољан, испунио је велику жељу, породица га често посећује - открива извор.

Иако се није похвалио, на друштвеним мрежама поставио је неколико слика на којима се види да је реч о једном те истом стану, који је сређен са укусом, а на зиду се види фотографија неке америчке метрополе.

- Истина је, купио сам стан од хонорара. То ми је заправо и био план, због тога сам у "Задрузи" провео 10 месеци и преживео све оно што су људи видели. Мој улазак је најтеже пао Нини, бринула је доста, није знала како ће све проћи, и онда сам јој објаснио своје разлоге - рекао је Ђогани за Блиц.

- Обезбедићу себе, али и њој ћу дати одређену суму, помоћи ћу око школовања. Ето баш тако сам и урадио и заиста сам задовољан што је све испало по плану. Успео сам да купим некретнину, али и Нини да дам колико јој је потребно, да буде обезбеђена. На крају смо сви добили оно што сам желео - прича Гаги и објашњава да му је највећа помоћ и подршка око куповине некретнине била сестра Нађа.

- Пред сам улазак у "Задругу" испричао сам сестри који ми је план и док сам био у ријалитију она ми је помоћу агента и нашла стан. Имамо среће браћа и ја што имамо такве сестре које су увек ту за нас и које су нам као друге мајке, увек спремне да нам помогну. После "Задруге" сам био уморан и исцрпљен, нисам ни могао сам да тражим, разматрам куповину, није то мала ствар... - рекао је Ђогани и додао:

- Чим сам изашао из ријалитија, неке две недеље су прошле и потписао сам уговор па се преселио. Много сам задовољан, стан је леп и има ту неку лепу енергију, сада у њему уживам са својим псом Бадијем. Повукао сам се после ријалитија, одмарам, свашта се десило, треба ми времена да станем на ноге поново.

- Стари стан је и даље у мом власништву, искрено, нисам размишљао шта ћу са њим да урадим, тек ћу одлучити. Имам времена да размислим о томе, ништа ми није хитно.

(Телеграф.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар