Gagi od honorara iz rijalitija kupio stan!

Denser i bivši rijaliti učesnik Gagi Đogani nakon "Zadruge 3" se povukao iz javnosti, posvetio porodici, a neretko se može videti kako uživa sa trudnom ćerkom Lunom Đogani i njenim izabranikom Markom Miljkovićem.

Zabava 17.05.2021 | 18:24
Gagi od honorara iz rijalitija kupio stan!

Gagi je od novca koji je zaradio učeđćem u Zadruzi, kupio stan, u koji se preselio nekoliko nedelja od izlaska iz rijalitija.

- Gagi je novac od rijalitija potrošio na kupovinu prostranog stana u kojem sada živi. To zna samo njegova porodica, nikome nije pričao, a nije se ni pohvalio. Deluje da je prezadovoljan, ispunio je veliku želju, porodica ga često posećuje - otkriva izvor.

Iako se nije pohvalio, na društvenim mrežama postavio je nekoliko slika na kojima se vidi da je reč o jednom te istom stanu, koji je sređen sa ukusom, a na zidu se vidi fotografija neke američke metropole.

- Istina je, kupio sam stan od honorara. To mi je zapravo i bio plan, zbog toga sam u "Zadruzi" proveo 10 meseci i preživeo sve ono što su ljudi videli. Moj ulazak je najteže pao Nini, brinula je dosta, nije znala kako će sve proći, i onda sam joj objasnio svoje razloge - rekao je Đogani za Blic.

- Obezbediću sebe, ali i njoj ću dati određenu sumu, pomoći ću oko školovanja. Eto baš tako sam i uradio i zaista sam zadovoljan što je sve ispalo po planu. Uspeo sam da kupim nekretninu, ali i Nini da dam koliko joj je potrebno, da bude obezbeđena. Na kraju smo svi dobili ono što sam želeo - priča Gagi i objašnjava da mu je najveća pomoć i podrška oko kupovine nekretnine bila sestra Nađa.

- Pred sam ulazak u "Zadrugu" ispričao sam sestri koji mi je plan i dok sam bio u rijalitiju ona mi je pomoću agenta i našla stan. Imamo sreće braća i ja što imamo takve sestre koje su uvek tu za nas i koje su nam kao druge majke, uvek spremne da nam pomognu. Posle "Zadruge" sam bio umoran i iscrpljen, nisam ni mogao sam da tražim, razmatram kupovinu, nije to mala stvar... - rekao je Đogani i dodao:

- Čim sam izašao iz rijalitija, neke dve nedelje su prošle i potpisao sam ugovor pa se preselio. Mnogo sam zadovoljan, stan je lep i ima tu neku lepu energiju, sada u njemu uživam sa svojim psom Badijem. Povukao sam se posle rijalitija, odmaram, svašta se desilo, treba mi vremena da stanem na noge ponovo.

- Stari stan je i dalje u mom vlasništvu, iskreno, nisam razmišljao šta ću sa njim da uradim, tek ću odlučiti. Imam vremena da razmislim o tome, ništa mi nije hitno.

(Telegraf.rs foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar