Мира Косовка о животним ранама: Тукла сам, кад мало више попијем!

Осамдесетих година Мирјана Петричевић, познатија као Мира Косовка, била је звезда Југославије коју су сви волели.

Забава 12.05.2021 | 22:34
Мира Косовка о животним ранама: Тукла сам, кад мало више попијем!

Данас се вратила у Србију из далеке Аустралије, а одлучила је да заувек распакује кофере у својој земљи. 

- Повод је једноставно жеља за својом земљом. Нисам отишла на цео живот, знала сам да ћу да се вратим. Када си негде далеко, тек онда видиш колико ти је лепо било у свом дому. За мене је туђина туђина, а најлепше се осећам у својој земљи - прича Мира.

Нико није могао да остане равнодушан на њен таленат, шарм и лепоту. Захваљујући музичким успесима појављивала се и у неким филмовима старе Југославије.

- Музици се нећу враћати сигурно, већ имам 62 године, имам разлога зашто не могу да се вратим музици, али никад не реци никад. Нисам ни мислила да ћу живети у Аустралији па сам живела 16 година, то није мало, али за сада не размишљам о томе - додаје Косовка.

Давне 1999. године преживела је праву породичну трагедију, након чега је изгубила и брата близанца. О овим немилим догађајима, медији су много писали.

- Највише су ме болеле вести о погибији моје мајке, па су измишљали вести који нису дате, и писали су: ''Мајку су јој убили албанци, а живела са браћом и оцем, а није имала мајку''... Па са ким сам онда расла. Дирати у те ствари је веома болно, а што се тиче мене лично нисам имала никаквих проблема, што се тиче новинара. Једино што је о мени било лоше је ако сам некога истукла, јер сам мало више попила, иначе све остало је океј. Нашла сам свој мир, то је најважније. Носим свој крст и изабрала сам да не паднем - закључила је Косовка.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар