Mira Kosovka o životnim ranama: Tukla sam, kad malo više popijem!

Osamdesetih godina Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, bila je zvezda Jugoslavije koju su svi voleli.

Zabava 12.05.2021 | 22:34
Mira Kosovka o životnim ranama: Tukla sam, kad malo više popijem!

Danas se vratila u Srbiju iz daleke Australije, a odlučila je da zauvek raspakuje kofere u svojoj zemlji. 

- Povod je jednostavno želja za svojom zemljom. Nisam otišla na ceo život, znala sam da ću da se vratim. Kada si negde daleko, tek onda vidiš koliko ti je lepo bilo u svom domu. Za mene je tuđina tuđina, a najlepše se osećam u svojoj zemlji - priča Mira.

Niko nije mogao da ostane ravnodušan na njen talenat, šarm i lepotu. Zahvaljujući muzičkim uspesima pojavljivala se i u nekim filmovima stare Jugoslavije.

- Muzici se neću vraćati sigurno, već imam 62 godine, imam razloga zašto ne mogu da se vratim muzici, ali nikad ne reci nikad. Nisam ni mislila da ću živeti u Australiji pa sam živela 16 godina, to nije malo, ali za sada ne razmišljam o tome - dodaje Kosovka.

Davne 1999. godine preživela je pravu porodičnu tragediju, nakon čega je izgubila i brata blizanca. O ovim nemilim događajima, mediji su mnogo pisali.

- Najviše su me bolele vesti o pogibiji moje majke, pa su izmišljali vesti koji nisu date, i pisali su: ''Majku su joj ubili albanci, a živela sa braćom i ocem, a nije imala majku''... Pa sa kim sam onda rasla. Dirati u te stvari je veoma bolno, a što se tiče mene lično nisam imala nikakvih problema, što se tiče novinara. Jedino što je o meni bilo loše je ako sam nekoga istukla, jer sam malo više popila, inače sve ostalo je okej. Našla sam svoj mir, to je najvažnije. Nosim svoj krst i izabrala sam da ne padnem - zaključila je Kosovka.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar