Весна Змијанац купила Николији и Рељи стан вредан више од 230.000 евра!

Весна Змијанац наводно је купила ћерки Николији Јовановић и зету Рељи Поповићу стан од 232.105 евра.

Забава 11.05.2021 | 21:32
Весна Змијанац купила Николији и Рељи стан вредан више од 230.000 евра!

Фолк звезда пазарила је наводно трособну некретнину од 87 квадрата у новом пословно-стамбеном комплексу у улици Кнеза Милоша у Београду.

- Весна је недавно продала свој стан на Вождовцу и купила нови који је платила 232.105 евра. Пазарила га је док је још био у изградњи, па ју је квадрат коштао 2.661 евро, док је цена сада доста већа. Стан је у приземљу у најлуксузнијој згради у том насељу, које је под видео-надзором. Весна ће се ускоро уселити са Николијом, Рељом и петогодишњом унуком Реом - прича добро обавештен извор.

Он наводно додаје да Змијанчева планира да неко време буде уз трудну ћерку у Београду, а затим ће стан оставити Николији и Рељи: - Николија је у шестом месецу трудноће и Весна жели да до порођаја брине и њој, да је води на контроле, кува и чува унуку Реу. Кад беба дође на свет, биће уз њу неколико месеци, а затим ће се вратити на Букуљу. Николија и Реља ће са децом остати ту да живе.

Змијанчева сваког дана обилази завршне радове на ентеријеру и увелико наручује намештај, који иначе бирају ћерка и зет. - Сви заједно гледају каталоге и обилазе радње. Рекла им је да је њој довољна једна собица, да има кад је у Београду, а да остатак уреде како год желе. Мада све плаћа, Весна се много не меша, јер ће они остати ту да живе. Жеља им је да се почетком јуна уселе у стан, како би се скућили пре Николијиног порођаја - открива саговорник.

Весни очигледно не смета што ће њих петоро живети у 87 квадрата. Певачица каже да обожава зета и да воли да проводи време с њим.

- Реља је диван! Одличан је зет! Неће да призна, али осећам да ме много воли. Волим га исто као и Николију, доживљавам га као да ми је син. Чешће сам на његовој страни него на њеној - прича фолк звезда.

(курир.рс/информер Фото: Немања Нколић)

Коментари / 0

Оставите коментар