Vesna Zmijanac kupila Nikoliji i Relji stan vredan više od 230.000 evra!

Vesna Zmijanac navodno je kupila ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću stan od 232.105 evra.

Zabava 11.05.2021 | 21:32
Vesna Zmijanac kupila Nikoliji i Relji stan vredan više od 230.000 evra!

Folk zvezda pazarila je navodno trosobnu nekretninu od 87 kvadrata u novom poslovno-stambenom kompleksu u ulici Kneza Miloša u Beogradu.

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom - priča dobro obavešten izvor.

On navodno dodaje da Zmijančeva planira da neko vreme bude uz trudnu ćerku u Beogradu, a zatim će stan ostaviti Nikoliji i Relji: - Nikolija je u šestom mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuva i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svet, biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive.

Zmijančeva svakog dana obilazi završne radove na enterijeru i uveliko naručuje nameštaj, koji inače biraju ćerka i zet. - Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja - otkriva sagovornik.

Vesni očigledno ne smeta što će njih petoro živeti u 87 kvadrata. Pevačica kaže da obožava zeta i da voli da provodi vreme s njim.

- Relja je divan! Odličan je zet! Neće da prizna, ali osećam da me mnogo voli. Volim ga isto kao i Nikoliju, doživljavam ga kao da mi je sin. Češće sam na njegovoj strani nego na njenoj - priča folk zvezda.

(kurir.rs/informer Foto: Nemanja Nkolić)

Komentari / 0

Ostavite komentar