Погледајте како су мафијаши пријетили новинару Аваза

Након што су двојица аутомафијаша којима се суди у Суду БиХ у предмету "Волан" јуче ујутро била у просторијама једног од закупаца у „Аваз Тwист Тоwеру“, спустили су се до редакције „Дневног аваза“, гдје су због ранијег писања о овом случају пријетили новинару црне хронике "Дневног аваза" Адмиру Аљимију. Ради се о ранијим истраживачким текстовима о аутомафији.

Босна и Херцеговина 06.05.2021 | 17:23
Погледајте како су мафијаши пријетили новинару Аваза

Аутомафијаши су дошли до врата редакције те су их отворили тражећи новинара рубрике Црна хроника. Како се види на снимцима с видео-надзора, имали су намјеру ући унутра. Новинар је дошао до врата, а двојица криминалаца су покушала ући унутра. Новинар је стао испред њих и рекао им да не могу ући у службене просторије те их је питао да се представе, што су они одбили учинити. 

Тражили су од новинара да им каже како се зове, што је он и учинио, а они су рекли да су ту због чланка. Након врло непријатног разговора, мушкарци су отишли ван просторија редакције, али су се данас поново вратили након чега су ухапшени.

Припадници МУП Кантона Сарајево данас су због пријављене пријетње новинару извели оперативну полицијску акцију испред Аваз твист торња у Сарајеву, током које су контролисале одређене особе и возила који су у непосредној близини тог објекта, потврђено је у МУП-у.

Овом приликом припадници Специјалне јединице МУП-а КС лишили су слободе више особа. 

Испред Авазовог објекта био је присутан велики број припадника Специјалне јединице МУП-а Кантона Сарајево, који су наоружани дугим цијевима.

(Дневни аваз/СРНА)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милиција

06.05.2021 15:44

Браво,тако се то ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

06.05.2021 15:46

Јесу га повалили ко бекана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Скојотовски

06.05.2021 16:19

Свака част за полицију, са бандитима само оштро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

06.05.2021 18:29

И у Републици Српској Полиција исто овако штити Новинаре, деси се по некада да неки добију шипкама по глави, али, добро , шта ћеш, не могу све упратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

06.05.2021 21:23

Нека су у Федерацији поштени и добри полицајци..не туку, не шамарају, питајте фамилију Мемић

Name

Зврк!

06.05.2021 22:17

Фали се један лопов: ЈА САМ КРАО , И КАД СЕ ТО НИЈЕ СМЈЕЛО!!!! Досло вријеме да лопов оптузује постенога, пазите се тог времена!

ОДГОВОРИТЕ