Шта ради најбољи кошаркашки тренер АБА лиге у овом друштву?

Шта ради најбољи кошаркашки тренер АБА лиге у друштву презгодних манекенки? Меридиан са Блацкјацк рекламом разбио све границе!

Забава 04.05.2021 | 12:53
Шта ради најбољи кошаркашки тренер АБА лиге у овом друштву?

Да за кладионицу Меридиан, границе уопште не постоје, још један доказ је ту. Поново на невјерицу многих, Меридиан као кућа највећих квота на планети и најјачих бонуса, сад је апсолутни шампион као мјесто најбоље забаве.

Наиме, у сарадњи са Драганом Бајићем, тренером кошаркашког клуба Игокеа, који је ове сезоне проглашен за најбољег тренера АБА лиге, <ем>Меридиан је креирао нешто потпуно невјероватно. Сексипилност и харизма манекенки уопште није успјела да збуни тренера, он је остао прибран, „хладан као шприцер“ и у сваком тренутку знао шта жели да добије. Да, Драган Бајић је добио тројку.

Само прави џек игра блацкјацк, а тренер којем је професија да падају тројке, џековски на збир од 17, игра искључиво на најјаче могуће. Ни оштри поглед и сексипилност крупијеа, није успјела, тројка је пала.

Уколико желиш да видиш, о чему се заправо ради, те шта је урадио Драган Бајић након што је пала тројка, кликни на <а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Ф5дYсwкИНПЕ?аффилиате=240179&цампаигн=13126&рефер=QТк1НзМ0QкВФQкЕ2QјИ0НкМwЊЕзНЕНДМјА1QТцзQјц="><ем>ОВАЈ ЛИНК!

<а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://меридианбет.ба/ср/казино/игра/мбгамес/диамонд_блацкјацк?аффилиате=240179&цампаигн=13126&рефер=QТк1НзМ0QкВФQкЕ2QјИ0НкМwЊЕзНЕНДМјА1QТцзQјц="><ем>Меридиан – ДИАМОНД БЛАЦКЈАЦК!

<ем>(БН)  

Коментари / 0

Оставите коментар