Šta radi najbolji košarkaški trener ABA lige u ovom društvu?

Šta radi najbolji košarkaški trener ABA lige u društvu prezgodnih manekenki? Meridian sa Blackjack reklamom razbio sve granice!

Zabava 04.05.2021 | 12:53
Šta radi najbolji košarkaški trener ABA lige u ovom društvu?

Da za kladionicu Meridian, granice uopšte ne postoje, još jedan dokaz je tu. Ponovo na nevjericu mnogih, Meridian kao kuća najvećih kvota na planeti i najjačih bonusa, sad je apsolutni šampion kao mjesto najbolje zabave.

Naime, u saradnji sa Draganom Bajićem, trenerom košarkaškog kluba Igokea, koji je ove sezone proglašen za najboljeg trenera ABA lige, Meridian je kreirao nešto potpuno nevjerovatno. Seksipilnost i harizma manekenki uopšte nije uspjela da zbuni trenera, on je ostao pribran, „hladan kao špricer“ i u svakom trenutku znao šta želi da dobije. Da, Dragan Bajić je dobio trojku.

Samo pravi džek igra blackjack, a trener kojem je profesija da padaju trojke, džekovski na zbir od 17, igra isključivo na najjače moguće. Ni oštri pogled i seksipilnost krupijea, nije uspjela, trojka je pala.

Ukoliko želiš da vidiš, o čemu se zapravo radi, te šta je uradio Dragan Bajić nakon što je pala trojka, klikni na OVAJ LINK!

Meridian – DIAMOND BLACKJACK!

(BN)  

Komentari / 0

Ostavite komentar