Директор Гранда ужива у некретнини од 300.000 €!

Саша Поповић, директор Гранда, већину слободног времена проводи у Опатији, а сада је први пут показао део луксузног стана. 

Магазин 17.04.2021 | 12:05
Директор Гранда ужива у некретнини од 300.000 €!

Наиме, Саша се путем видео позива укључио се у емисију, а потом је показао како изгледа део његовог дома, и том приликом похвалио се базеном, огромном терасом и невероватним погледом. 

Истакао је да још није време за купање, али да свакако ужива у погледу и да на тај начин пуни батерије. 

Подсетимо, како су медији писали он је стан пазарио 2016. године и то за невероватну цифру од 300.000 евра.

- Један познаник им је препоручио стан на обали мора, цена му је била 300.000 евра и има око 100 квадрата. Нису су двоумили, па је договор брзо постигнут. Отад њих двоје углавном бораве у свом новом стану у Опатији, а у Београд долазе само када имају пословне обавезе - преносили су медији. 

Подсетимо, Курир је пре две године писао да је Саша постао власник луксузне јахте која вреди милион евра. Међутим, изгледа да му је она брзо досадила, па је одлучио да је прода. Његова јахта је била усидрена у Опатији, где Поповић има стан и тамо проводи скоро цео годишњи одмор. Цена од милион евра није једино што је Поповић морао да плати. Овако луксузно пловило изискује ангажовање скипера, редовно одржавање и плаћање усидрења, што месечно износи око десет хиљада евра.

(Курир)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрква

17.04.2021 10:22

Па то није никакав луксуз. Ми у Њемацкој купили куцу 375000 еура и то околина Кöлна, ниста посебно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало злобе, али на мјесту је

17.04.2021 10:59

Хоце ли се знати купати у базену? И кад несто помислим: врхунски инзењери и специјалисти у медицини (познајем неке лицно) наспрам овог лопине који је заједно са Бреном упропаставао генерације, усадјивао им неукус и да не набрајам даље, зиве скромно као да им је професија много низег ранга него талабасање пред пред микрофоном. Казу, нас народ то воли. То уопсте није тацно. Насем народу је годинама тај кицасти нацин зивота наметан из дана у дан, све док им се није "уградио" у свијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале Царе Троси Паре

17.04.2021 11:21

Ако је платио порез на зарадјени новац онда ок.Цовјек се бави циме се бави и он на том свом шунду добро зарађује и према томе никоме није украо као политицари.Нека узива и треба само ако плаца порезе а плаца док га нико не прозива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реакција-глас народа

17.04.2021 12:39

Браво, свака част за коментар. Нико нормалан не воли то смеће од музике, само испраног мозга и свесту људи то слушају. Колико смо ненормалан народ види се по томе што најбољу стручњаци инжењери немају посла у држави под приватлуком-мафијашлуком, а за више хиљада певача и блејача има посла. Зато што се ствоио одређен слој људи који слуша такву музику.

ОДГОВОРИТЕ