Баку из Ивањице унук претворио у холивудску диву!

Александар Драмићанин је српски модни уметник код ког долазе бројне јавне личности, али је највећу инспирацију пронашао у својој баки, жени са села која се иначе не сређује, мада је права природна лепотица и када је запала у руке свог унука, претворила се у праву холивудску диву.

Забава 14.04.2021 | 20:27
Баку из Ивањице унук претворио у холивудску диву!

Александар је невероватну трансформацију поделио на друштвеним мрежама и одушевио је све своје пратиоце на Инстаграму, али и људе који до сада нису пратили његов рад. Бака је испала права победничка маркетиншка кампања за свог унука јер се само о овој жени прича.

Александрова бака Милоратка не воли да се експонира и чудно јој је што сви одједном причају о њој, чега чак и није у потпуности свесна.

– Ја њу трансформишем од како знам за себе, она је обична бака из свог села, не сређује се и скромна је жена, али је прелепа и одувек ми је инспирација. Косу увек носи у марами, па сам дошао на идеју и косу да јој средим. Пре десетак година сам је већ једном шминкао, али последњи пут сам то радио у карантину јер сам за све то време био у Ивањици, па сам искористио прилику. Тада сам је буквално натерао јер није била посебно расположена за то, а други пут сам то радио са циљем да урамим њене портрете у свом салону, па сам радио фоткање посебно у те сврхе – прича Александар за Ноизз.

Најлепши модел којег је Србија у последње време видела баш и није била свесна колико много чини за свог унука пристанком на фоткање.

– Она има 86 година, старија је бака и није уопште у свему томе, али је ипак пристала на фоткање. Успевам у све да је убедим, то је моја бака, па је тако нешто најмањи проблем, али није она мене баш озбиљно схватила, мислим да уопште није свесна колико то мени значи – прича нам Александар и додаје:

– Она се уопште не разуме у Инстаграм и друштвене мреже, па не може ни да замисли колико је то одјекнуло и колико су људи одлепили за њеном лепотом. Стварно је прелепа жена, има дивне плаве очи и лепо лице, сви су одушевљени њом. Толико је несвесна тих ствари да је када сам јој донео хаљину за фоткање апсолутно није занимало ко ју је пре ње носио, само ми је рекла ‘немој да добијем корону јер носим туђе хаљине – кроз смех прича овај модни уметник.

Занимало нас је и како је на баку утицала трансформација и хоће ли трајно мењати имиџ.

– Није она у том фазону, него је баш права бака, њу то уопште не интересује. Не воли да се сређује и кад сам јој предложио трансформацију „пред камерама“, мислила је да се шалим са њом. Њу уопште не интересује шминкање, нити прављење фризура, баш није њена прича и често јој није јасно зашто је мени то толико битно, али увек ми учини – закључује Александар.

Оно што је скренуло пажњу на фотографији је хаљина у којој се бака сликала.

Наиме, ту исту хаљину на снимању спота за своју песму носила је Анастасија Ражнатовић, ћерка певачице Светлане Цеце Ражнатовић.

(Ноизз/Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xxоо

14.04.2021 19:56

Подршка за баку. Дали је тако храбра да у тим годинама толико се трансформише. Или зато што воли свог унука толико да му је испунила жељу. У сваком случају подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

14.04.2021 20:57

Прелепа бака

Name

Гаја

14.04.2021 20:32

Свака цаст за унука и за баку.

ОДГОВОРИТЕ