Снијег направио проблеме, камиони преврнути у Добоју

Падавине које су данас захватиле нашу земљу, изазвале су проблеме у одвијању саобраћаја на бројним путевима, а највише потешкоћа задале су возачима теретних возила.

Босна и Херцеговина 06.04.2021 | 21:18
Снијег направио проблеме, камиони преврнути у Добоју

Угаженог снијега има на путевима широм Босне и Херцеговине, а нарочито у вишим предјелима и планинским превојима гдје су забиљежене бројне несреће и превртања камиона.

Из БИХАМК-а су апелирали на максимално опрезну вожњу прилагођену условима на путевима.

"Због нових снијежних падавина обустављен је саобраћај за теретна возила на дионицама Купрес-Шуица и Дрвар-Босански Петровац, док путничка возила на овим дионицама саобраћају отежано", наведено је.

Такође, према извјештају због бројних одрона и опасности од клизишта дошло је до обуставе саобраћаја за теретна возила на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље, док се путничка возила саобраћају отежано.

У околини Добоја, иако до тада није било сњежних падавина, мокар коловоз је узроковао превртање два теретна возила. Временске неприлике утицале су на одвијање саобраћаја широм земље, а нажалост изазвале и несреће.

На друштвеним мрежама објављене су бројне фотографије на којима се виде проблеми у саобраћају, између осталог и преврнути камиони.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боки

07.04.2021 07:03

О боже сачувај свакога ко мора да путује

ОДГОВОРИТЕ