Петровић: Свако треба да одговара за своје поступке

- У нашем граду не треба и не смије бити привилегованих појединаца и група у било ком погледу и да свако мора да одговара за своје поступке", навео је Петровић, коментаришући "корона журку" код Бијељине.

Република Српска 03.04.2021 | 18:31
Петровић: Свако треба да одговара за своје поступке

 Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић оцијенио је неодговорним понашање појединих грађана који су кршили епидемиолошке мјере чиме су угрозили и своје и здравље својих суграђана.

"Окупљања у вријеме епидемије представљају велики здравствени ризик и дају лош примјер грађанима који се одговорно понашају и тако доприносе борби против заразе", навео је Петровић и додао да је „корона журка", одржана синоћ код Бијељине, коју је прекинула полиција један од тих примјера.

"Поводом тог догађаја, понављам да у нашем граду не треба и не смије бити привилегованих појединаца и група у било ком погледу и да свако мора да одговара за своје поступке", навео је Петровић.

Он је казао да припадници Полицијске управе Бијељина, градска одјељења комуналне полиције и инспекцијских послова, као и републички контролни органи, улажу велике напоре да, у интересу грађана, обезбиједе поштовање епидемиолошких мјера, позивајући их да се и даље у обављању својих дужности према свим прекршиоцима односе исто.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Доктор

03.04.2021 18:43

Морам питати да ли уопште ове мере имају смисла,јер и поред свих мера број заражених не опада,а све више има људи који крећу у вакцинацију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дара

03.04.2021 19:15

Свака цаст градонацелнице. Требаце овом народу јос времена да се навикне на тебе и да схвати да има неко ко заиста зели да ради исправно. Само издрзи! Народ је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.04.2021 20:49

Зашто тако мислиш?Ево ја нисам сдс,али овог младог човјека поштујем јер заиста вјерујем да је добар човјек,без икаквих "репова" и ораха у џепу.Лако је се на добро навикнути,ма којој странци да припада.Мислим да овако свако нормалан размишља.А и ако смо политички противници,волим да је преко пута добар човјек.

Name

Деба

03.04.2021 21:40

Па није Кајсија неко! Сколован, одмјерен, доста тога просао у зивоту, свијет обисао, рјецит, бистар, остроуман ..... Сви га знамо и његов зивот, зато ово и писем да се не заборави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свилена буба

04.04.2021 07:27

Овог дивног човјека треба подржати, па то је диван цовјек из дивне породице , причао ми" СДС гласац"

ОДГОВОРИТЕ