Petrović: Svako treba da odgovara za svoje postupke

- U našem gradu ne treba i ne smije biti privilegovanih pojedinaca i grupa u bilo kom pogledu i da svako mora da odgovara za svoje postupke", naveo je Petrović, komentarišući "korona žurku" kod Bijeljine.

Republika Srpska 03.04.2021 | 18:31
Petrović: Svako treba da odgovara za svoje postupke

 Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ocijenio je neodgovornim ponašanje pojedinih građana koji su kršili epidemiološke mjere čime su ugrozili i svoje i zdravlje svojih sugrađana.

"Okupljanja u vrijeme epidemije predstavljaju veliki zdravstveni rizik i daju loš primjer građanima koji se odgovorno ponašaju i tako doprinose borbi protiv zaraze", naveo je Petrović i dodao da je „korona žurka", održana sinoć kod Bijeljine, koju je prekinula policija jedan od tih primjera.

"Povodom tog događaja, ponavljam da u našem gradu ne treba i ne smije biti privilegovanih pojedinaca i grupa u bilo kom pogledu i da svako mora da odgovara za svoje postupke", naveo je Petrović.

On je kazao da pripadnici Policijske uprave Bijeljina, gradska odjeljenja komunalne policije i inspekcijskih poslova, kao i republički kontrolni organi, ulažu velike napore da, u interesu građana, obezbijede poštovanje epidemioloških mjera, pozivajući ih da se i dalje u obavljanju svojih dužnosti prema svim prekršiocima odnose isto.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Doktor

03.04.2021 18:43

Moram pitati da li uopšte ove mere imaju smisla,jer i pored svih mera broj zaraženih ne opada,a sve više ima ljudi koji kreću u vakcinaciju?

ODGOVORITE
Name

Dara

03.04.2021 19:15

Svaka cast gradonacelnice. Trebace ovom narodu jos vremena da se navikne na tebe i da shvati da ima neko ko zaista zeli da radi ispravno. Samo izdrzi! Narod je uz tebe.

ODGOVORITE
Name

Re

03.04.2021 20:49

Zašto tako misliš?Evo ja nisam sds,ali ovog mladog čovjeka poštujem jer zaista vjerujem da je dobar čovjek,bez ikakvih "repova" i oraha u džepu.Lako je se na dobro naviknuti,ma kojoj stranci da pripada.Mislim da ovako svako normalan razmišlja.A i ako smo politički protivnici,volim da je preko puta dobar čovjek.

Name

Deba

03.04.2021 21:40

Pa nije Kajsija neko! Skolovan, odmjeren, dosta toga prosao u zivotu, svijet obisao, rjecit, bistar, ostrouman ..... Svi ga znamo i njegov zivot, zato ovo i pisem da se ne zaboravi

ODGOVORITE
Name

Svilena buba

04.04.2021 07:27

Ovog divnog čovjeka treba podržati, pa to je divan covjek iz divne porodice , pričao mi" SDS glasac"

ODGOVORITE