Сарајево: Прегазио младића пред пролазницима

Брутални детаљи стравичног убиства које се данас десило у Сарајеву, близу СЦЦ-а леде крв у жилама.

Босна и Херцеговина 27.03.2021 | 20:42
Сарајево: Прегазио младића пред пролазницима

Чињеница да су убица и убијени јако младе особе посебно су потресле јавност као и начин извршења кривичног дјела. На мјесту злочина владали су паника и очај, јер се убиство догодило пред много свједока.

Иако је ухапшени Бењамин Арсланагић (20) на лицу мјеста признао да је „нисаном“ прегазио Ведада Ибрахимовића (21), како незванично сазнаје Аваз он се у Полицијској станици Центар одлучио да ћути и не одговара на питања полиције. Како наводи Аваз он није одраније познат полицији и није имао иза себе судске пресуде, за разлику од Ибрахимовића који је хапшен раније.

Незванично се спомиње да су Арсланагић, његов малољетни саучесник и Ибрахимовић били у сукобу одраније.

Кобног дана с Арсланагићем је у возилу осим малољетника била и једна дјевојка која је дала изјаву у полицији.

Према информацијама нашег извора у близини СЦЦ-а Арсланагић је примјетио Ибрахимовића. Потом је из возила истрчао малољетник који је напао Ибрахимовића.

Ибрахимовић је трчао, а наводно је у руци имао циглу. Склањајући се од малољетника ударио је у један стуб, а према незваничним информацијама тада је Арсланагић налетио на њега возилом нанијевши му страховите повреде. Престрављени свједоци позвали су полицију и Хитну помоћ, која је Ибрахимовићу пружила прву помоћ, али је он недуго потом подлегао повредама у КЦУС-у.

Како нам је потврђено из сарајевског тужилаштва Арсланагић се терети за убиство при безобзирном насилничком понашању. Увиђајем је руководио дежурни тужилац, а присуствовали су и вјештаци саобраћајне и машинске струке који ће своје налазе доставити накнадно.

(Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пејо

27.03.2021 20:34

Ово је земља цуда ни правде ни судства ни власти ово је пропаст.народ полудео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеПејо

28.03.2021 08:40

Потписујем

Name

бака

28.03.2021 06:13

Док одуговлаце убиство Мемица,злоцинци даље убијају дјецу.

ОДГОВОРИТЕ