Реми без голова против Костарике, гости ближи побједи

Први међусобни дуел фудбалских селекција БиХ и Костарике, одигран у Зеници, завршен је најнепопуларнијим резултатом - 0:0.

Босна и Херцеговина 27.03.2021 | 20:19
Реми без голова против Костарике, гости ближи побједи

"Змајеви" су у овој пријатељској утакмици на стадиону "Билино поље" били без селектора Ивајла Петева, који је позитиван на вирус корона, па је тим са клупе предводио помоћник Славен Муса.

Нешто више су лопту у својим ногама имали Костариканци, више су и шутирали, али на крају гол није виђен ни са једне стране.

Покушали су и БиХ и Костарика да прекину дуг пост без побједе, пошто обје селекције нису забиљежиле тријумф још од новембра 2019. године, али нису успјеле.

Састав БиХ био је изротиран у односу на онај са Финском, како је и најавио селектор Петев, како би могао да се увјери у способности свих играча које има на располагању.

Пред репрезентацијом БиХ је меч у сриједу, 31. марта, на стадиону "Грбавица" у Сарајеву, против актуелних свјетских првака Француза.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миле Бакинци

27.03.2021 21:28

Кога ови салабајзери занимају.Ја навијам за наше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

27.03.2021 22:30

Па ко тебе засто и за кога ти навијас твој проблем

Name

конто

28.03.2021 04:56

Ти твоји "наси" те са сазељењем " гледају и контају како неко толико мозе бити глуп.

Name

Босанска Дубица

28.03.2021 06:39

Србијанка репка је требала да изгуби. Поништен је очигледан гол. БиХ је знала дати Португалу голове али је несретно губила у два баража. Једном је чак била ближа побједи. Нико тебе не тјера да навијаш за БиХ, али се у БиХ преноси и игра србијанске репрезентације...тако да нема ништа чудно у овоме. Бијељина је у БиХ, не у Србији.