Remi bez golova protiv Kostarike, gosti bliži pobjedi

Prvi međusobni duel fudbalskih selekcija BiH i Kostarike, odigran u Zenici, završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Bosna i Hercegovina 27.03.2021 | 20:19
Remi bez golova protiv Kostarike, gosti bliži pobjedi

"Zmajevi" su u ovoj prijateljskoj utakmici na stadionu "Bilino polje" bili bez selektora Ivajla Peteva, koji je pozitivan na virus korona, pa je tim sa klupe predvodio pomoćnik Slaven Musa.

Nešto više su loptu u svojim nogama imali Kostarikanci, više su i šutirali, ali na kraju gol nije viđen ni sa jedne strane.

Pokušali su i BiH i Kostarika da prekinu dug post bez pobjede, pošto obje selekcije nisu zabilježile trijumf još od novembra 2019. godine, ali nisu uspjele.

Sastav BiH bio je izrotiran u odnosu na onaj sa Finskom, kako je i najavio selektor Petev, kako bi mogao da se uvjeri u sposobnosti svih igrača koje ima na raspolaganju.

Pred reprezentacijom BiH je meč u srijedu, 31. marta, na stadionu "Grbavica" u Sarajevu, protiv aktuelnih svjetskih prvaka Francuza.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mile Bakinci

27.03.2021 21:28

Koga ovi salabajzeri zanimaju.Ja navijam za naše.

ODGOVORITE
Name

Sale

27.03.2021 22:30

Pa ko tebe zasto i za koga ti navijas tvoj problem

Name

konto

28.03.2021 04:56

Ti tvoji "nasi" te sa sazeljenjem " gledaju i kontaju kako neko toliko moze biti glup.

Name

Bosanska Dubica

28.03.2021 06:39

Srbijanka repka je trebala da izgubi. Poništen je očigledan gol. BiH je znala dati Portugalu golove ali je nesretno gubila u dva baraža. Jednom je čak bila bliža pobjedi. Niko tebe ne tjera da navijaš za BiH, ali se u BiH prenosi i igra srbijanske reprezentacije...tako da nema ništa čudno u ovome. Bijeljina je u BiH, ne u Srbiji.