Никола добио увредљиве коментаре да је сатаниста јер се вакцинисао!

Певач Никола Роквић примио је вакцину против корона вируса, што је објавио на свом Инстаграму.

Забава 11.03.2021 | 21:45
Никола добио увредљиве коментаре да је сатаниста јер се вакцинисао!

Након тога почео је да добија бројне гнусне поруке, а певач је решио да одговори на све негативне поруке. 

Његова објава изазвала је разне коментаре од који су неки били да је "вакцина сатанистичка" и ако верује у Бога, како је певач могао да прими ту вакцину.

Роквић је културно одговорио на критике и појединцима објаснио шта заправо значи вера, а том приликом захвалио се и медицинским радницима који спашавају људске животе.

- Верујем у Бога и вакцинисао сам се! До јуче сам стварно мислио, мада и даље мислим, да је то сасвим нормално и природно... Да, ја верујем у Бога и да, ја верујем, медицина помаже! У мом животу је тако одувек! Те две ствари не раздвајам! Оне се за мене допуњују! Од једном салва увреда и разочарања неких људи који себе називају верницима... - написао је Никола, а затим додао:

- Како сам смео да примим ту сатанистичку вакцину, корона не постоји, зашто маска, зашто пропагирање отрова, жиг звери, претње... Какве све ово везе има са Љубављу? Браћо и сестре, где вам је љубав? Где је та суштина вере? Јесте ли се можда помолили за мене или сте само једва чекали да побацате то камење, да истресете све фрустрације и сулуде теорије ? Какве то има везе са Богом и вером... ко је ту на кривој стази? Одакле долазе те новотарије? Од Христа сигурно не... - написао је певач.

Он је потом и на Твитеру објавио све поруке које је добијао на рачун фотографије на којој прима вакцину. 

- Добих 400 коментара да сам сада под контролом сатаниста јер сам се вакцинисао и тако разочарао многе људе. Како сам смео да се вакцинишем, а верујем у Бога? Шта је са људима, зар није нормално веровати у Бога и вакцинисати се? Ко је усадио ове безбожничке новотарије? Боже помози! 

- Подршка за све медицинске раднике који својим животима спашавају све људе чак и оне који још увек не верују да ово стварно постоји! Да вас више не задржавам! С Богом! - закључио је Роквић.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ех

12.03.2021 10:04

тацно, цитава курона операција је сатанистицка, а ту идеју сто промовису овакви да ти Бог није дао имунитет вец ти је потребна допуна на иглу од фармакомафије осудјујем крајње.

ОДГОВОРИТЕ