Nikola dobio uvredljive komentare da je satanista jer se vakcinisao!

Pevač Nikola Rokvić primio je vakcinu protiv korona virusa, što je objavio na svom Instagramu.

Zabava 11.03.2021 | 21:45
Nikola dobio uvredljive komentare da je satanista jer se vakcinisao!

Nakon toga počeo je da dobija brojne gnusne poruke, a pevač je rešio da odgovori na sve negativne poruke. 

Njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je "vakcina satanistička" i ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu.

Rokvić je kulturno odgovorio na kritike i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudske živote.

- Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno... Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima... - napisao je Nikola, a zatim dodao:

- Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje... Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom... ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne... - napisao je pevač.

On je potom i na Tviteru objavio sve poruke koje je dobijao na račun fotografije na kojoj prima vakcinu. 

- Dobih 400 komentara da sam sada pod kontrolom satanista jer sam se vakcinisao i tako razočarao mnoge ljude. Kako sam smeo da se vakcinišem, a verujem u Boga? Šta je sa ljudima, zar nije normalno verovati u Boga i vakcinisati se? Ko je usadio ove bezbožničke novotarije? Bože pomozi! 

- Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom! - zaključio je Rokvić.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

eh

12.03.2021 11:04

tacno, citava kurona operacija je satanisticka, a tu ideju sto promovisu ovakvi da ti Bog nije dao imunitet vec ti je potrebna dopuna na iglu od farmakomafije osudjujem krajnje.

ODGOVORITE