Сахрањен Борис Комненић у Алеји заслужних грађана!

Глумац Борис Комненић сахрањен је данас у 15 часова на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана.

Магазин 11.03.2021 | 17:22
Сахрањен Борис Комненић у Алеји заслужних грађана!

Велики број пријатеља и чланова породице окупили су се како би глумца испратили на вечни починак. Међу првима су стигли Никола Вујовић и Бојан Кривокапић, а потом и  Воја Брајовић, Бода Нинковић и Драган Петровић Пеле, Нела Михаиловић, Небојша Дугалић, Светозар Цветковић, Александар Срећковић Кубура, Јелена Ђокић и многи други...

Опело је служено у цркви Светог Николе, а потом је тужна поворка кренула ка вечној кући Бориса Комненића.

Након опела, одржан је и потресан говор. 

"Драги наш Боро, у име твоје породице, у овом веома тешком породичном тренутку, желим да ти упутим неколико речи. Немоћни пред великом тугом која нас је шчепала и мрви нас и гуши. Губитак на нашем породичном небу је огроман, немерљив, сузе на лицима оца Жарка и мајке Руже, твоји унуци су прерано остали без деде. Твоје велико породично братство тужно је данас". 

Борис је сахрањен уз попове који су држали опело, као и хор који је певао и за време поворке.

Ћерка Нике сломила се док је сандук спуштан у гроб, а Борисови родитељи нису могли да обуздају тугу и бол за сином.

Подсетимо, чувени глумац Борис Комненић преминуо је после тешке болести у 64. години. Првак драме у Народном позоришту у Београду рођен је 29. марта 1957. године у Пули.

После гимназије, коју је завршио у родном граду, уписао је Факултет драмских уметности, а члан Народног позоришта постао је 1984. године, док је његова најпознатија улога на телевизији она у серији "Бољи живот", када је тумачио лик Саше Гузе Попадића.

Међу филмским и телевизијским насловима у којима је играо су "Тајванска канаста", "Бал на води", "Шпадијер један живот", "Горе доле", "Вратиће се роде", "Мирис кише на Балкану", "Синђелићи", "Апофенија" и други. 

(Курир.рс Фото: Никола Анђић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Поцивај

11.03.2021 20:49

У миру Бозијем.

ОДГОВОРИТЕ