Мафија ће урадити све, погријешио сам за неке људе!

Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима вечерас директно из Абу Дабија, а говориће о актуелним темама, борби против криминала, као и о рату са мафијом.

Србија 10.03.2021 | 22:58
Мафија ће урадити све, погријешио сам за неке људе!

Вучић је прокоментарисао данашње догађаје у Србији, а то је саслушање Владимира Вулетића и Горана Папића.

- Немојте да очекујете да у борби са мафијом не добијете одговор. Ја сам то рекао и када је Мишковић ухапшен, иако није он ранг као ови мафијаши, да ће улагати новац у рушење. А то је ситница у односу на све ово. То је ситница у односу на то када изађете против ових који скидају главе. А не скидају тако да вас упуцају - навео је Вучић и додао:

- Не можете да замислите да неко некоме одсече главу. Ми смо у овим телефонима пронашли слике још једног тела, као и припреме и свашта. Како се транжира и одсеца људско месо, одсецају главе - навео је Вучић.

Он је додао да су многи људи помислили да су много битнији од државе и да могу да раде шта хоће.

- Они који ме познају погрешили су у процени. Увек има страног утицаја, то без тога не може и не иде. Као што нема мафије без државе. Мафија неће стати, урадиће све да заштите отето. Погрешио сам за неке људе, нисам желео да верујем да су такви - рекао је председник.

Председник је подсетио и на случај Горана Папића, бившег заменика начелника СБПОК који се сликао у ферарију од 400.000 евра, и открио чије је то возило.

- Али проблем је ако је тај ферари извесног Бајрамија, који са Насером Кељмендијем дилује дрогу. Поставља се питање шта српски полицајац ради у колима једног Бајрамија.

- Моја порука главосечама и криминалцима, свима што нам трују децу дрогом: Можете да радите шта год хоћете, али вам ја саветујем да пронађете најбоље решење у покушају да ме склоните на неки други начин. Борићу се против вас мафијаша, криминалаца, тајкуна. И гробови моји бориће се са њима - поручио је Вучић.

На питање какве је порука политичара које је Вучић бирао, он је рекао да сматра да не постоји човек који не греши.

Председник је затим одговорио и на чињеницу да је Беливук препоручивао оцу једног убијеног младића да да интервју "Крику".

- За мене је било много тешко гледати тог родитеља, који је чак у једном тренутку рекао да се плаши да му је син нестао у полицији. Ја не желим да верујем у то, али се сви народи оца поменутог младића испитују. Да је оцу тог младића Беливук рекао да се јави Пинку, можете да замислите како би реаговали сви ти медији и стране амбасаде. Али ја апелујем да пустите "Крик" да ради свој посао, то је одлика демократије, и имају право да раде свој посао како хоће. Може да им буде извор чак и Беливук, али не смеју да спрече људе да причају о томе - рекао је председник.

Председник Србије Александар Вучић борави у радној посети Уједињеним Арапским Емиратима од данас до 12. марта, после чега ће од 12. до 14. марта боравити у званичној посети Краљевини Бахреин, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

(БН/Курир)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Милунка

10.03.2021 22:09

Космет је Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.03.2021 07:09

Кељменди је у Зворнику пасос извадио.

Name

Бањалука

10.03.2021 22:18

За неке људе гријесис и даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

11.03.2021 07:28

Не гријеси, одлично му је познато. Ствар је тактике, једино је потцијенио ситуацију у својим редовима. Ако то ријеши, ово овамо пада само.

Name

Виц године

10.03.2021 22:23

Тај ти из твоје земље улази у БХ и продузаје документа..! А најболи колега са твојим Милетом...! Ту ми ниста не стима.....?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хух

11.03.2021 02:01

Ти си та мафија, поред власти нико не моз да писне, лазову

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

11.03.2021 05:20

Ајде сам са собом прица,поставља питања и одговара.Све си ти знао ко је мафијас и ви сте их одхранили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ас

11.03.2021 06:29

Сад ће Аца бити кад се врати у изолацији док ови његови не ресе ствар са другим његовим и поново трла баба лан кога нема остаће да га нема и то је то.Незнам шта друго очекивати од Вуцица РОЂЕН И ОДГАЈАН КАО ЧЕТНИЦИЦ УМИРЕ КАО МАТОРА ЦЕТНИЦИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ас

11.03.2021 09:25

Било би лијепо да објавите овај деманти, кад већ објављујете антирспске ставове. Шта фали четницима? Бранили су српски народ од усташа и балија. Нису хтели у Србији да пуцају на Немце, јер за једног убијеног иде 100 српских глава. Лако је несрбима у Србији било дизати устанак, неце гинути њихов народ. А и о партизанима немам ста лосе рећи - 99% су то били Срби и веровали у иделе комунизма - због браце Руса. Само управа и команда им је била мултиетничка и то је Србе коштало глава на сремском фронту, губитка Косова, губитка етничког територија у Хрватској... И на крају какав је то Вучић "четник" кад сте спали да од њега примате вакцине. Богами, прави човјек и прави четник.

Name

Владимие

11.03.2021 07:24

Тебе је та иста мафија и довела ту хдје јеси. Посвадјао си Србе у ЦГ, на Косову, свадјас сада нас са Србима из Србије саљуци нам глупе помоћи а немаз ни за Србију довољно па се народ буни. Саљес возила за болнице а по Србији се возе Ладе у хитној помоци. Имамо најскупљу мобилну телефонију којом нас дерете, а ко фол нам несто помогнете. Сву "помоц" коју дас добио си као помоц од других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новибл

11.03.2021 07:40

Само напријед. Чисти мафију, чисти коров

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

11.03.2021 07:44

А шта је са Кокезе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А '90-их

11.03.2021 08:40

...их је све подржавао! Какву само реторику имао, није ни чудо што су се такве ствари дешавале. Па неко каже "вербални деликт"??? И за то би се требало кажњавати на дуге затворске казне. Језик повриједи више од физичког насиља! На жалост, Вучић је био у договору са Хагом да се примјени "из темеља" иначе му је пријетило суђење. Данас се продаје као "демократа" И жели да му Бошњаци и Албанци СВЕ опросте као да се никад ништа није десило. А Срби никад не заборављају шта се дешавало прије 600 година већ дјецу одгајају да мрзе муслимане, икао су вијековима прошли... То је одлика злочинаца! Не, Бошњаци и Албанци НИКАДА неће заборавити шта су Вучић И компанија радили! Никада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.03.2021 11:27

Кас ниста незнас цути толико мозес.

Name

Не изврци

11.03.2021 14:24

Истину, јадан не знас ни ста булазнис.....

Name

Кад "незнаш"

11.03.2021 19:18

...писати "не знаш" да си глуп!

Name

Миромо

11.03.2021 12:13

Ово је рат између двије мафије а једна је твоја.Е јеси се прерачунао ко бајаги а своју мафију си легализовао и вичеш конце стварно си провидан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Много сте

11.03.2021 14:21

Погријесили и гресни према народу у Р. Српској. Јако много.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Унистице тебе

11.03.2021 16:55

Мафија, криминална секта из РС на безброј нацина....

ОДГОВОРИТЕ