Mafija će uraditi sve, pogriješio sam za neke ljude!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima večeras direktno iz Abu Dabija, a govoriće o aktuelnim temama, borbi protiv kriminala, kao i o ratu sa mafijom.

Srbija 10.03.2021 | 22:58
Mafija će uraditi sve, pogriješio sam za neke ljude!

Vučić je prokomentarisao današnje događaje u Srbiji, a to je saslušanje Vladimira Vuletića i Gorana Papića.

- Nemojte da očekujete da u borbi sa mafijom ne dobijete odgovor. Ja sam to rekao i kada je Mišković uhapšen, iako nije on rang kao ovi mafijaši, da će ulagati novac u rušenje. A to je sitnica u odnosu na sve ovo. To je sitnica u odnosu na to kada izađete protiv ovih koji skidaju glave. A ne skidaju tako da vas upucaju - naveo je Vučić i dodao:

- Ne možete da zamislite da neko nekome odseče glavu. Mi smo u ovim telefonima pronašli slike još jednog tela, kao i pripreme i svašta. Kako se tranžira i odseca ljudsko meso, odsecaju glave - naveo je Vučić.

On je dodao da su mnogi ljudi pomislili da su mnogo bitniji od države i da mogu da rade šta hoće.

- Oni koji me poznaju pogrešili su u proceni. Uvek ima stranog uticaja, to bez toga ne može i ne ide. Kao što nema mafije bez države. Mafija neće stati, uradiće sve da zaštite oteto. Pogrešio sam za neke ljude, nisam želeo da verujem da su takvi - rekao je predsednik.

Predsednik je podsetio i na slučaj Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji se slikao u ferariju od 400.000 evra, i otkrio čije je to vozilo.

- Ali problem je ako je taj ferari izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija.

- Moja poruka glavosečama i kriminalcima, svima što nam truju decu drogom: Možete da radite šta god hoćete, ali vam ja savetujem da pronađete najbolje rešenje u pokušaju da me sklonite na neki drugi način. Boriću se protiv vas mafijaša, kriminalaca, tajkuna. I grobovi moji boriće se sa njima - poručio je Vučić.

Na pitanje kakve je poruka političara koje je Vučić birao, on je rekao da smatra da ne postoji čovek koji ne greši.

Predsednik je zatim odgovorio i na činjenicu da je Belivuk preporučivao ocu jednog ubijenog mladića da da intervju "Kriku".

- Za mene je bilo mnogo teško gledati tog roditelja, koji je čak u jednom trenutku rekao da se plaši da mu je sin nestao u policiji. Ja ne želim da verujem u to, ali se svi narodi oca pomenutog mladića ispituju. Da je ocu tog mladića Belivuk rekao da se javi Pinku, možete da zamislite kako bi reagovali svi ti mediji i strane ambasade. Ali ja apelujem da pustite "Krik" da radi svoj posao, to je odlika demokratije, i imaju pravo da rade svoj posao kako hoće. Može da im bude izvor čak i Belivuk, ali ne smeju da spreče ljude da pričaju o tome - rekao je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima od danas do 12. marta, posle čega će od 12. do 14. marta boraviti u zvaničnoj poseti Kraljevini Bahrein, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

(BN/Kurir)

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

Milunka

10.03.2021 22:09

Kosmet je Srbija

ODGOVORITE
Name

Borac

11.03.2021 07:09

Keljmendi je u Zvorniku pasos izvadio.

Name

Banjaluka

10.03.2021 22:18

Za neke ljude grijesis i dalje.

ODGOVORITE
Name

Lazar

11.03.2021 07:28

Ne grijesi, odlično mu je poznato. Stvar je taktike, jedino je potcijenio situaciju u svojim redovima. Ako to riješi, ovo ovamo pada samo.

Name

Vic godine

10.03.2021 22:23

Taj ti iz tvoje zemlje ulazi u BH i produzaje dokumenta..! A najboli kolega sa tvojim Miletom...! Tu mi nista ne stima.....?

ODGOVORITE
Name

Huh

11.03.2021 02:01

Ti si ta mafija, pored vlasti niko ne moz da pisne, lazovu

ODGOVORITE
Name

Dzoo

11.03.2021 05:20

Ajde sam sa sobom prica,postavlja pitanja i odgovara.Sve si ti znao ko je mafijas i vi ste ih odhranili.

ODGOVORITE
Name

As

11.03.2021 06:29

Sad će Aca biti kad se vrati u izolaciji dok ovi njegovi ne rese stvar sa drugim njegovim i ponovo trla baba lan koga nema ostaće da ga nema i to je to.Neznam šta drugo očekivati od Vucica ROĐEN I ODGAJAN KAO ČETNICIC UMIRE KAO MATORA CETNICINA!

ODGOVORITE
Name

Re As

11.03.2021 09:25

Bilo bi lijepo da objavite ovaj demanti, kad već objavljujete antirspske stavove. Šta fali četnicima? Branili su srpski narod od ustaša i balija. Nisu hteli u Srbiji da pucaju na Nemce, jer za jednog ubijenog ide 100 srpskih glava. Lako je nesrbima u Srbiji bilo dizati ustanak, nece ginuti njihov narod. A i o partizanima nemam sta lose reći - 99% su to bili Srbi i verovali u idele komunizma - zbog brace Rusa. Samo uprava i komanda im je bila multietnička i to je Srbe koštalo glava na sremskom frontu, gubitka Kosova, gubitka etničkog teritorija u Hrvatskoj... I na kraju kakav je to Vučić "četnik" kad ste spali da od njega primate vakcine. Bogami, pravi čovjek i pravi četnik.

Name

Vladimie

11.03.2021 07:24

Tebe je ta ista mafija i dovela tu hdje jesi. Posvadjao si Srbe u CG, na Kosovu, svadjas sada nas sa Srbima iz Srbije saljuci nam glupe pomoći a nemaz ni za Srbiju dovoljno pa se narod buni. Saljes vozila za bolnice a po Srbiji se voze Lade u hitnoj pomoci. Imamo najskuplju mobilnu telefoniju kojom nas derete, a ko fol nam nesto pomognete. Svu "pomoc" koju das dobio si kao pomoc od drugih.

ODGOVORITE
Name

Novibl

11.03.2021 07:40

Само напријед. Чисти мафију, чисти коров

ODGOVORITE
Name

Mico

11.03.2021 07:44

A šta je sa Kokeze ?

ODGOVORITE
Name

A '90-ih

11.03.2021 08:40

...ih je sve podržavao! Kakvu samo retoriku imao, nije ni čudo što su se takve stvari dešavale. Pa neko kaže "verbalni delikt"??? I za to bi se trebalo kažnjavati na duge zatvorske kazne. Jezik povrijedi više od fizičkog nasilja! Na žalost, Vučić je bio u dogovoru sa Hagom da se primjeni "iz temelja" inače mu je prijetilo suđenje. Danas se prodaje kao "demokrata" I želi da mu Bošnjaci i Albanci SVE oproste kao da se nikad ništa nije desilo. A Srbi nikad ne zaboravljaju šta se dešavalo prije 600 godina već djecu odgajaju da mrze muslimane, ikao su vijekovima prošli... To je odlika zločinaca! Ne, Bošnjaci i Albanci NIKADA neće zaboraviti šta su Vučić I kompanija radili! Nikada!

ODGOVORITE
Name

re

11.03.2021 11:27

Kas nista neznas cuti toliko mozes.

Name

Ne izvrci

11.03.2021 14:24

Istinu, jadan ne znas ni sta bulaznis.....

Name

Kad "neznaš"

11.03.2021 19:18

...pisati "ne znaš" da si glup!

Name

Miromo

11.03.2021 12:13

Ovo je rat između dvije mafije a jedna je tvoja.E jesi se preračunao ko bajagi a svoju mafiju si legalizovao i vičeš konce stvarno si providan

ODGOVORITE
Name

Mnogo ste

11.03.2021 14:21

Pogrijesili i gresni prema narodu u R. Srpskoj. Jako mnogo.

ODGOVORITE
Name

Unistice tebe

11.03.2021 16:55

Mafija, kriminalna sekta iz RS na bezbroj nacina....

ODGOVORITE