Шљивићева: Жене су стуб породице, као и друштва

“Ми жене смо увијек задовољне и поносне када нам мушкарци указују пажњу. Али то не значи да ми жене једне другима не треба да показујемо поштовање и пажњу”, изјавила је одборница ДНС-а у Скупштини општине Пале, Николина Шљивић.

Република Српска 07.03.2021 | 17:11
Шљивићева: Жене су стуб породице, као и друштва

“Данас сам одлучила да својим суграђанкама изразим захвалност за подршку које су пружиле мени и листи ДНС-а и на овај начин честитам им наш празник 8. март”, рекла је Шљивићева која је суграђанкама поклонила руже као мали знак пажње.

Као одборница у Скупштини општине Пале и једна од представница жена у локалном парламенту, данас сам поводом Дана жена заједно са сарадницима подјелила око 500 ружа мојим суграђанкама, како би им показала да жене најбоље брину једна о другој и да је овај дан настао као борба за женска људска права, односно дан борбе за економску, социјалну и политичку равноправност жене и мушкарца – рекла је Шљивићева.

Она истиче да као жена у политици најмање што може да учини јесте да обиљежавањем овог дана пружа пуну подршку свим храбрим женама које су се избориле а и данас се боре за положај свих жена.

Шљивићева је поручила да је жена стуб породице, а самим тим и друштва, и честитала је 8.март, Дан жена свим мајкама, бакама, сестрама, и свим женама.

(БН ТВ) 

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Асе

08.03.2021 05:15

Нажалост један број жена више није стуб ничега него реметилачки фактор и породице и свега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

08.03.2021 06:56

Као и свака генерализација, полна или вјерска, просто имаш добрих и лоших појединаца/јединки. Има добрих мушкараца и лоших, исто тако и жена или хришћана, муслимана. То не значи и да аутоматски имамо и добар договор између група, али не значи и да је неко лош ако мисли или се понаша нешто другачије од тебе. Иначе не волим када било која група, полна или вјерска или нека трећа, себе уздиже изнад осталих.

Name

ЈООЈЈ

08.03.2021 06:58

Јесте ли имали кога другог да интервјуишете ако је ОВО симбол женствености и оличење једне "жене" мајке, бем ти и живот и свијет и цивилизацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ЈООЈЈ

08.03.2021 08:39

Баш тако, старлете су постале "стуб породице", јадни смо ли...

Name

XXXXX

08.03.2021 22:59

16

Name

СП

10.03.2021 17:04

Тешка болесница