Šljivićeva: Žene su stub porodice, kao i društva

“Mi žene smo uvijek zadovoljne i ponosne kada nam muškarci ukazuju pažnju. Ali to ne znači da mi žene jedne drugima ne treba da pokazujemo poštovanje i pažnju”, izjavila je odbornica DNS-a u Skupštini opštine Pale, Nikolina Šljivić.

Republika Srpska 07.03.2021 | 17:11
Šljivićeva: Žene su stub porodice, kao i društva

“Danas sam odlučila da svojim sugrađankama izrazim zahvalnost za podršku koje su pružile meni i listi DNS-a i na ovaj način čestitam im naš praznik 8. mart”, rekla je Šljivićeva koja je sugrađankama poklonila ruže kao mali znak pažnje.

Kao odbornica u Skupštini opštine Pale i jedna od predstavnica žena u lokalnom parlamentu, danas sam povodom Dana žena zajedno sa saradnicima podjelila oko 500 ruža mojim sugrađankama, kako bi im pokazala da žene najbolje brinu jedna o drugoj i da je ovaj dan nastao kao borba za ženska ljudska prava, odnosno dan borbe za ekonomsku, socijalnu i političku ravnopravnost žene i muškarca – rekla je Šljivićeva.

Ona ističe da kao žena u politici najmanje što može da učini jeste da obilježavanjem ovog dana pruža punu podršku svim hrabrim ženama koje su se izborile a i danas se bore za položaj svih žena.

Šljivićeva je poručila da je žena stub porodice, a samim tim i društva, i čestitala je 8.mart, Dan žena svim majkama, bakama, sestrama, i svim ženama.

(BN TV) 

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ase

08.03.2021 05:15

Nažalost jedan broj žena više nije stub ničega nego remetilački faktor i porodice i svega

ODGOVORITE
Name

Munja

08.03.2021 06:56

Kao i svaka generalizacija, polna ili vjerska, prosto imaš dobrih i loših pojedinaca/jedinki. Ima dobrih muškaraca i loših, isto tako i žena ili hrišćana, muslimana. To ne znači i da automatski imamo i dobar dogovor između grupa, ali ne znači i da je neko loš ako misli ili se ponaša nešto drugačije od tebe. Inače ne volim kada bilo koja grupa, polna ili vjerska ili neka treća, sebe uzdiže iznad ostalih.

Name

JOOJJ

08.03.2021 06:58

Jeste li imali koga drugog da intervjuišete ako je OVO simbol ženstvenosti i oličenje jedne "žene" majke, bem ti i život i svijet i civilizaciju

ODGOVORITE
Name

Re JOOJJ

08.03.2021 08:39

Baš tako, starlete su postale "stub porodice", jadni smo li...

Name

XXXXX

08.03.2021 22:59

16

Name

SP

10.03.2021 17:04

Teška bolesnica