Жени се Кнез, певач и његова партнерка желе венчање у Паризу!

Ненад Кнежевић Кнез и његова дугогодишња партнерка Татјана Тат проговорили су о својој љубави и открили планове за венчање:

Забава 03.03.2021 | 16:32
Жени се Кнез, певач и његова партнерка желе венчање у Паризу!

- Петог маја биће девет година како смо заједно, време пролази метеорском брзином. И даље нам је предивно, уживамо у сваком заједничком дану, срећни смо и заљубљени - рекао је Кнез. 

- Наша веза свакако напредује, а папир би тај напредак само озваничио, што нам је секундарна ствар. Венчање ће бити одржано, а волели бисмо да у организацији те церемоније будемо оригинални и да то буде нешто што ћемо памтити. Сам чин не видимо као нешто што мора да се одради, већ заиста хоћемо да му се посветимо - рекао је певач. 

- Приоритет нам је да се венчамо у Паризу, где бисмо направили грађанско венчање, али пандемија нас је мало пореметила. Такође, осуђивали су нас у неким медијима јер су ту намереу протумачили као бахату. Жеља нам је да то организујемо за нас и наше пријатеље, а то што желимо да гости уживају како доликује, наша је ствар. Ми смо хедности и умемо да дочекамо и испратимо своје госте - рекла је певачева изабраница Татјана. 

извор: курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар