Ženi se Knez, pevač i njegova partnerka žele venčanje u Parizu!

Nenad Knežević Knez i njegova dugogodišnja partnerka Tatjana Tat progovorili su o svojoj ljubavi i otkrili planove za venčanje:

Zabava 03.03.2021 | 16:32
Ženi se Knez, pevač i njegova partnerka žele venčanje u Parizu!

- Petog maja biće devet godina kako smo zajedno, vreme prolazi meteorskom brzinom. I dalje nam je predivno, uživamo u svakom zajedničkom danu, srećni smo i zaljubljeni - rekao je Knez. 

- Naša veza svakako napreduje, a papir bi taj napredak samo ozvaničio, što nam je sekundarna stvar. Venčanje će biti održano, a voleli bismo da u organizaciji te ceremonije budemo originalni i da to bude nešto što ćemo pamtiti. Sam čin ne vidimo kao nešto što mora da se odradi, već zaista hoćemo da mu se posvetimo - rekao je pevač. 

- Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste - rekla je pevačeva izabranica Tatjana. 

izvor: kurir.rs Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar