Тијана Ајфон и Мими Оро приведене па пуштене на слободу!

Старлете Тијана Ајфон (Тијана Максимовић) и Мими Оро (Милица Живановић) приведене су и спроведене у СБПОК.

Забава 02.03.2021 | 17:32
Тијана Ајфон и Мими Оро приведене па пуштене на слободу!

Старлета Тијана Ајфон, која је заједно заједно са Мими Оро проведена и спроведене у СБПОК, изашла је на слободу. 

Старлета је у СБПОК провела свега неколико сати, а када смо је позвали била је веома нељубазна и некултурна. После псовке је спустила слушалицу. Потом  је изашла и Мими Оро, која је све време била насмејана, те је махала фото репортерима.

- Управо сам изашла из СБПОК, одговарала сам на нека питања, не могу вам рећи на која, али је везано за дешавања око Вељка Беливука - кратко је рекла старлета за Курир.

Тијана је приведена због повезаности са екипом Вељка Беливука, јер је њен бивши вереник Милован Тадић звани Микса, ухапшен пре месец дана заједно са Вељом Невољом. Микса је био шеф обезбеђења Веље Невоље, а против њега се тренутно води судски процес јер се терети да је, као шеф обезбеђења клуба на смрт пребио Слободана Вукића.

Подсетимо, Тијана Ајфон је пре три године била верена управо за Милована. Да је однос између њих двоје био наводно веома озбиљан сведочи и чињеница да је старлета једно време и на свом Инстаграм профилу променила презиме у Тадић.

Тијана Ајфон се, подсетимо, нагодила са Тужилаштвом БиХ и потписала споразум о признању кривице којим је предвиђено да се осуди на годину дана затвора због међународног навођења на проституцију. “Оптужена је у присуству адвоката у целости споразумно признала кривицу за дело које јој је оптужницом стављено на терет”, рекао је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић, преноси Аваз. “Предложена казна је у складу са улогом и одговорношћу оптужене у извршењу кривично дела. Склапањем споразума, оптужена се одриче права на суђење и права на жалбу на пресуду коју јој на основу споразума изрекне Суд БиХ”, рекао је Грубешић, наводећи да је Суд прихватио споразум.

(Курир.рс Фото: Зорана Јевтић) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тртмрт

02.03.2021 19:20

Тијана ИПХОНЕ, земљо отвори се....

ОДГОВОРИТЕ