Tijana Ajfon i Mimi Oro privedene pa puštene na slobodu!

Starlete Tijana Ajfon (Tijana Maksimović) i Mimi Oro (Milica Živanović) privedene su i sprovedene u SBPOK.

Zabava 02.03.2021 | 17:32
Tijana Ajfon i Mimi Oro privedene pa puštene na slobodu!

Starleta Tijana Ajfon, koja je zajedno zajedno sa Mimi Oro provedena i sprovedene u SBPOK, izašla je na slobodu. 

Starleta je u SBPOK provela svega nekoliko sati, a kada smo je pozvali bila je veoma neljubazna i nekulturna. Posle psovke je spustila slušalicu. Potom  je izašla i Mimi Oro, koja je sve vreme bila nasmejana, te je mahala foto reporterima.

- Upravo sam izašla iz SBPOK, odgovarala sam na neka pitanja, ne mogu vam reći na koja, ali je vezano za dešavanja oko Veljka Belivuka - kratko je rekla starleta za Kurir.

Tijana je privedena zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom. Miksa je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje, a protiv njega se trenutno vodi sudski proces jer se tereti da je, kao šef obezbeđenja kluba na smrt prebio Slobodana Vukića.

Podsetimo, Tijana Ajfon je pre tri godine bila verena upravo za Milovana. Da je odnos između njih dvoje bio navodno veoma ozbiljan svedoči i činjenica da je starleta jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

Tijana Ajfon se, podsetimo, nagodila sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. “Optužena je u prisustvu advokata u celosti sporazumno priznala krivicu za delo koje joj je optužnicom stavljeno na teret”, rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić, prenosi Avaz. “Predložena kazna je u skladu sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivično dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH”, rekao je Grubešić, navodeći da je Sud prihvatio sporazum.

(Kurir.rs Foto: Zorana Jevtić) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Trtmrt

02.03.2021 19:20

Tijana IPHONE, zemljo otvori se....

ODGOVORITE