Виктор Живојиновић одложио свадбу за мај следеће године!

Најмлађи син Лепе Брене Виктор Живојиновић решио је да се жени, али због короне то ће морати да сачека да пандемија прође. Он може да изговори судбоносно "да" девојци Сандри Миљаковић, али обоје не желе интимно венчање, већ гала свадбу, налик оној коју су имали Александра Пријовић и Филип Живојиновић.

Забава 01.03.2021 | 17:44
Виктор Живојиновић одложио свадбу за мај следеће године!

Иако су планирали да постану супружници овог пролећа, они ће ипак морати да сачекају мај 2022. године, за кад планирају весеље. Брена и Боба се слажу са њиховом одлуком, јер и они имају много званица које желе да угосте, а верују да ће се до тада ситуација с вирусом завршити.

- Планирамо гала славље са 500 званица. Нас Живојиновића има доста, тако да морамо да нађемо неки велики простор на отвореном. Нећемо правити свадбу све док се не смири ситуација са коронавирусом. Али Сандри и мени не смета да чекамо, ми се понашамо као да смо већ у браку - рекао је Виктор за медије. Он је објаснио и како је снајку прихватила породица Живојиновић.

- Сандра ми је велика подршка у свему. Породица је одушевљена мојим избором и за њу имају само речи хвале. Лепо је када пронађеш особу која ти у свему одговара - истакао је он, који, као и његова девојка, редовно објављује на Инстаграму њихове заједничке фотографије и снимке на којима се види да уживају у њиховој љубави.

Иначе, сазнајемо, Брена и Боба су решили да одреше кесу за свадбу свог мезимца. Неће се штедети ни на једном детаљу. Свекрва жели да и овога пута буде гламурозно венчање, као што је то био случај када се женио њен пасторак Филип Живојиновић са Алексадром.

Детаљи су малтене договорени, јер је све било планирано за мај ове године, али је реализација померена и у њу ће се кренути чим се људи врате нормалном животу. Подсетимо, друга снајка Живојиновића је из села Будиловина код Бруса, а у Београду студира на Филолошком факултету и бави се шминкањем.

Посао јој је дала и будућа свекрва, која је презадовољна како Сандра води рачуна о њеном изгледу. Покушали смо да ступимо у контакт са Виктором, али и његовом девојком, али они нису одговарали на наше позиве. Брена, с друге стране, била је недоступна.

(Курир.рс фото: АТА имагес)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Гт

01.03.2021 20:09

Ехе мамин И татин синак Ехе татино и мамино

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

01.03.2021 20:42

Вазна вијест.. Нема народ други брига.. Киц.. И зивот изнад губера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

01.03.2021 23:47

Су зиви и здрави.Цему љубоморни коментари.Са срецом будуци младенци.