Viktor Živojinović odložio svadbu za maj sledeće godine!

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović rešio je da se ženi, ali zbog korone to će morati da sačeka da pandemija prođe. On može da izgovori sudbonosno "da" devojci Sandri Miljaković, ali oboje ne žele intimno venčanje, već gala svadbu, nalik onoj koju su imali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

Zabava 01.03.2021 | 17:44
Viktor Živojinović odložio svadbu za maj sledeće godine!

Iako su planirali da postanu supružnici ovog proleća, oni će ipak morati da sačekaju maj 2022. godine, za kad planiraju veselje. Brena i Boba se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a veruju da će se do tada situacija s virusom završiti.

- Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor za medije. On je objasnio i kako je snajku prihvatila porodica Živojinović.

- Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara - istakao je on, koji, kao i njegova devojka, redovno objavljuje na Instagramu njihove zajedničke fotografije i snimke na kojima se vidi da uživaju u njihovoj ljubavi.

Inače, saznajemo, Brena i Boba su rešili da odreše kesu za svadbu svog mezimca. Neće se štedeti ni na jednom detalju. Svekrva želi da i ovoga puta bude glamurozno venčanje, kao što je to bio slučaj kada se ženio njen pastorak Filip Živojinović sa Aleksadrom.

Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu. Podsetimo, druga snajka Živojinovića je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem.

Posao joj je dala i buduća svekrva, koja je prezadovoljna kako Sandra vodi računa o njenom izgledu. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Viktorom, ali i njegovom devojkom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Brena, s druge strane, bila je nedostupna.

(Kurir.rs foto: ATA images)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Gt

01.03.2021 19:09

Ehe mamin I tatin sinak Ehe tatino i mamino

ODGOVORITE
Name

Stevo

01.03.2021 19:42

Vazna vijest.. Nema narod drugi briga.. Kic.. I zivot iznad gubera

ODGOVORITE
Name

Neka

01.03.2021 22:47

Su zivi i zdravi.Cemu ljubomorni komentari.Sa srecom buduci mladenci.