У Србији за викенд угоститељи и тржни центри до 14 сати?

- Током предстојећег викенда угоститељи и тржни центри радиће до 14 сати, одлучио је Кризни штаб, сазнаје Тањуг у Влади Србије.

Србија 26.02.2021 | 09:57
У Србији за викенд угоститељи и тржни центри до 14 сати?

Нова сједница Кризног штаба биће одржана у понедјељак, на којој ће бити разматрани ефекти ове одлуке.

Према информацијама Тањуга, прехрамбене продавнице за викенд ће радити као и до сада, до 21 сат.

Штаб је одлучио да медицинске и ветеринарске ординације, лабораторије и апотеке и за викенд раде уобичајено, док ће на бензинским пумпама послије 14 сати моћи само да се точи гориво.

Услужне дјелатности, попут фризера, козметичара, радиће као и до сада.

Достава хране обављаће се редовно, без "шалтерске" продаје.

(Тањуг) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Скептик

26.02.2021 09:06

У историји епидемија и зараза НИКАДА НИЈЕ ЗАБИЉЕЖЕН СЛУУЧАЈ ТРЕЋИЕГ ТАЛАСА ЕПИДЕМИЈЕ! Што значи, да се не ради о зарази а што опет значи да се то, шта год да је,НЕ ПРЕНОСИ С ЧОВЈЕКА НА ЧОВЈЕКА! Превара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре скептик

26.02.2021 10:38

Кад си тако паметан,хајде реци ми засто ја лезим у соби вец 8 дана са касљем који се не да избацити,темпаратуру сам имао 5 дана и једва дизем главу са рамена? Једини контакт сам имао са људима у трговини и тамо нико не носи маску,сем мене,касљу и нема дистанце. Само ми лијепо реци ,јесам ли ја луд. Пијем само витамине,нико неце да ме прегледа и молим Бога да не оде на плуца. А да,и позитиван сам на корону.

Name

Ами

26.02.2021 12:06

За ре скептик:ок,имас температуру,касаљ...ста,је ли досад у зивоту ниси имао грипу.А ово за продавницу лазес ко пас и како ти мозес да знас гдје си се заразио...

Name

Ре

26.02.2021 12:51

Ти си позитивна будала ?????

Name

Ре ами

26.02.2021 13:53

Зато сто казем да видим да људи не постују мјере. Кад казем у трговини мислим само на једно мјесто које обилазим и ЗНАМ да не носе маске и нема дистанце. Ами,нису исти симптоми короне и грипе,погледај на нету кад лупетас несто такво. Јако је рузно сто нападас а не схватас колико је ово озбиљно. Како би се ти осјецао да си овако болестан и једна будала писе како је ово ПЛАНДЕМИИЈА? Срам вас било

Name

Ре ре

26.02.2021 14:15

Ја вам зелим сво здравље овог свијета,неписмени људи. Лаксе је несто омаловазавати него покусати схватити. Ја цу оздравити,а ви цете и даље тразити несто лосе у свему око вас.

Name

Дјуро

26.02.2021 14:53

За ре ами:ево једно питање за тебе.Ако се вец бојис короне и мислис да знас гдје си се заразио,па онда ти те мјере које ти предузимас нису помогле,зар не.Засто онда носис маску и дрзис дистанцу ако те мјере не помазу.Сто је најгоре,ти цес и даље исто поступати,и кад оздравис.И јос несто,јеси ли у марту и априлу носио рукавице.Ако мислис да и то помазе,реци искрено да ли си их носио све вријеме до данасњег дана.Знамо да ниси,сто це реци да се ти придрзавас неких мјера за то сто власт тако казе,а не зато сто ти мислис да заиста помазу.Све је рецено...

Name

Ре Дјуро

26.02.2021 15:25

Ја се придрзавам мјера због своје породице,али има много висе вас који се не придрзавате и тако долази до сирења. А вјерујем да се ти,не дај Бозе разболис ,да цес први ици да се лијецис у болницу и псовати ове исте скептике и све здрацствене раднике који су немоцни против људске глупости. Зато ,молим те ,не прицај о болести кад ниси болестан. Сви сте ви сад као цопор јаки да нападнете појединца. Иди у ковид ,лези мало тамо,нека ти се ко накасље и онда реци како је то безазлено. Ово сам написао јер ми је мука од вас лезилебовица,који цекате лијеп дан да сједите у кафицима не мислеци на породицу или мозда на своју дјецу. Али нисмо сви исти. Као сто рекох ја цу оздравити,а ви цете и даље тразити лосе у свему око вас.

Name

За ре.

26.02.2021 14:32

Слијепце! Кад си такав зелим ти да будес и ти позитивна будала. И свима вама сто не вјерујете зелим да вам васи најмили буду позитивни. Мозда онда нама осталим буде љепсе. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

26.02.2021 16:19

Бозе сацувал а код нас дозвољавају узиво музику а сви уводе ригорозније мјере сто не тразе савјет од насих струцњака.