Шаровић честитао предсједнику Вучићу Дан државности

Изазови који данас стоје пред Србијом су другачији од оних у деветнаестом вијеку али народни просперитет, напредак и слобода врхунске су вриједности којима се и данас води српски народ – стоји у честитци предсједника СДС-а Мирка Шаровића упућеној Александру Вучићу, предсједнику Србије.

Република Српска 15.02.2021 | 10:08
Шаровић честитао предсједнику Вучићу Дан државности

„На дан када Србија слави празник обнове своје државности и уставности у име Српске демократске странке и у своје лично име, желим да Вама и свим грађанима Републике Србије честитам Дан државности уз најсрдачније честитке“ – стоји у Шаровићевој честитци. 

Предсједник СДС-а истиче да данас на празник када Србија памти и празнује подвиге својих предака, истичемо да њихово завјештање траје у мислима будућих покољења. 

„Вјерујемо да ће Србија бити још снажнија и стабилнија у годинама пред нама. Таква Србија је неопходна Републици Српској, Босни и Херцеговини али и читавом региону.  Још једном желим да Вама и свим грађанима Србије пожелим срећан 15. фебруар, Дан државности Републике Србије“ – закључио је Шаровић, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

15.02.2021 09:15

Узалуд му честита кад га овај не ферма ни 2 посто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гергелy

15.02.2021 09:25

И Додик је цестито Трампу његов одлазак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.02.2021 09:38

Ти честитао а борци ти гладују РС годинама у бурлином режимском миру РС.

ОДГОВОРИТЕ