Šarović čestitao predsjedniku Vučiću Dan državnosti

Izazovi koji danas stoje pred Srbijom su drugačiji od onih u devetnaestom vijeku ali narodni prosperitet, napredak i sloboda vrhunske su vrijednosti kojima se i danas vodi srpski narod – stoji u čestitci predsjednika SDS-a Mirka Šarovića upućenoj Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

Republika Srpska 15.02.2021 | 10:08
Šarović čestitao predsjedniku Vučiću Dan državnosti

„Na dan kada Srbija slavi praznik obnove svoje državnosti i ustavnosti u ime Srpske demokratske stranke i u svoje lično ime, želim da Vama i svim građanima Republike Srbije čestitam Dan državnosti uz najsrdačnije čestitke“ – stoji u Šarovićevoj čestitci. 

Predsjednik SDS-a ističe da danas na praznik kada Srbija pamti i praznuje podvige svojih predaka, ističemo da njihovo zavještanje traje u mislima budućih pokoljenja. 

„Vjerujemo da će Srbija biti još snažnija i stabilnija u godinama pred nama. Takva Srbija je neophodna Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini ali i čitavom regionu.  Još jednom želim da Vama i svim građanima Srbije poželim srećan 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije“ – zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

15.02.2021 09:15

Uzalud mu čestita kad ga ovaj ne ferma ni 2 posto.

ODGOVORITE
Name

gergely

15.02.2021 09:25

I Dodik je cestito Trampu njegov odlazak.

ODGOVORITE
Name

RE

15.02.2021 09:38

Ti čestitao a borci ti gladuju RS godinama u burlinom režimskom miru RS.

ODGOVORITE