Познати певач "позајмио" глас глумцу Милану Марићу у филму и отпевао Томину песму!

Ацо Пејовић део је филма о Томи Здравковићу, сазнаје Курир. Певач је позајмио глас глумцу Милану Марићу, који у овом остварењу глуми легенду народне музике, и то у сценама у којима се пева, сазнаје Курир.

Магазин 09.02.2021 | 22:15
Познати певач "позајмио" глас глумцу Милану Марићу у филму и отпевао Томину песму!

Познато је да је Пејовић неко ко изузетно цени рад покојне музичке звезде, да је близак са његовом породицом, као и да је обрадио неке од његових хитова, али је многе изненадило када се у септембру прошле године појавио на сету, током снимања кадрова у Дому културе у Пријепољу. Најпре се нагађало да је Ацо, пошто је у том тренутку боравио у свом родном граду, само обишао екипу филма, али је он открио да учествује у пројекту. Ипак, тада није желео да каже на који начин.

- Ако причамо о народној музици, одрастао сам на песмама Томе Здравковића и он је оставио озбиљан траг у мојој музичкој каријери. О својој улози у филму не могу да говорим док не буде премијера филма - загонетно је казао Пејовић тада.

Како сазнајемо од извора блиског продукцији, иако је Милан Малић сјајан глумац, па је добио похвале како је до детаља скинуо Томине покрете, гестикулацију, начин на који прича, акценат, ипак, његове гласовне способности нису ни приближне певачевим. Како то није ретка појава у глумачком послу, продуценти су знали да треба да ангажују професионалног музичара, а једини који је долазио у обзир јесте Пејовић. Они сматрају да је фолкер био најбољи избор за овај посао јер његов глас неодољиво подсећа на глас покојног боема. Чим је добио понуду, Ацо ју је без размишљања прихватио, а како каже наш саговорник, за њега је овај ангажман велика част.

У прилог нашој информацији говоре најаве из филма које су се појавиле на друштвеним мрежама. У једној од сцена Андрија Кузмановић, који тумачи лик менаџера Драгана Даковића Дрде, седи за столом када му прилази Тома (Милан) и на гитари изводи песму "Одлази, одлази", са којом је наступио на Илиџи 1969. Док Марић отвара уста, јасно се може препознати да је Пејовић тај који стварно пева. То су приметили и сви они који су на Јутјубу погледали сцену из филма, па су коментарисали да је Ацо фантастичан, један једини и да је само он могао да "скине" Томин глас у оригиналу.

Контактирали смо са естрадним менаџером Банетом Обрадовићем, који је и законски заступник лика и дела Томе Здравковића и један од иницијатора да се сними филм.

- Мислим да би јаче било да вам о томе прича Ацо - рекао је Обрадовић. Покушали смо да ступимо у контакт са Пејовићем, али он се није јављао на телефон.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар