Николина испричала стравичне детаље тровања, а ћерка Уна има неке неправилности на мозгу!

Водитељка Николина Пишек говорила о драми кроз коју је претходног викенда прошла са ћерком Уном када су доживеле тровање угљен-моноксидом.

Магазин 09.02.2021 | 14:35
Николина испричала стравичне детаље тровања, а ћерка Уна има неке неправилности на мозгу!

Николина и њена наследница Уна у ноћи између суботе и недеље пронађене су онесвешћене у стану у Загребу, након што су се отровале угљен-моноксидом. До тровања је дошло када је услед грађевинских радова у згради пукла цев, а водитељка је сада испричала како се она и Уна тренутно осећају.

 

- Уна је доживела мање тровање јер је нижа од мене, спасло нас је то што су нам плафони високи, имали смо више времена до тренутка када нас је неко нашао. Ја се сада осећам океј, имам неке сметње дисања и сметње у раду срца, то морам накнадно да проверим, да ли ће оставити неке последице. Уна мора да уради одређене прегледе мозга, јер су лекари установили да постоје неке неправилности, па да виде да ли је то од стреса или је то нешто трајно - рекла је водитељка.

- Угљен-моноксид се везује у крви уместо кисеоника, тако да витални органи страдају, мозак и срце. Страдају јер се везују за угљен-моноксид уместо за кисеоник. То је смрт која је прилично извесна, јер наступа поприлично брзо - рекла је Николина..

 

Како каже, у једном тренутку је изгубила свест, те се остатка ноћи не сећа у потпуности.

- Није ми пало на памет да може бити гас, јер је било то реновирање у згради, због земљотреса, а и моји пси нису показивали ништа, мислила сам да смо се ћерка и ја отровале храном, јер смо јеле исто тог дана. С обзиром на то да су у току радови на мојој згради, све је пуно прашине око зграде, тако да сам ја држала затворене прозоре што иначе никада не радим, биле смо херемтички затворене. Видоје је у пола 3 ујутру алармирао пријатеље, ја сам у том тренутку већ престала да се јављам на телефон, моја свест се тада већ губи. Сећам се да сам чула неко лупање на прозор, то је био наш пријатељ који је звао полицију и хитну помоћ, и рекао је да ће развалити врата јер сумња да се нешто догодило. Ја сам тад била јако лоше, тресла сам се, али сам успела да дођем до прозора. Ту моје сећање нестаје, у неким фрагментима се сећам доласка хитне помоћи, и дошла је и интервентна јединица загребачке плинаре. Рекли су да је била пука срећа да смо тог тренутка нађене и спасене - објаснила је Пишек.

Николина са породицом тренутно борави у хотелу у Загребу.

- Мој стан је још увек запечаћен од стране полиције, не знам да ли ћу се вратити у тај стан, доста се ружног догодило у том стану, два земљотреса сад и ово. Ми смо купили нову кућу али она није још спремна за живот, тако да ћемо се стрпити до тог тренутка - завршила је водитељка.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар