Софија и Лука у Франкфурту живјеће у хотелу Џон Кенеди

Атрактивна манекенка Софија Милошевић заједно са невенчаним супругом Луком Јовићем и сином Алексејем наводно живеће у ризорту Кенеди у Франкфурту, а њихова вила носи назив Џон Кенеди.

Забава 09.02.2021 | 09:25
Софија и Лука у Франкфурту живјеће у хотелу Џон Кенеди

Наиме, како нису успјели да пронађу адекватну некретнину која ће у потпуности испуњавати њихове услове, одлучили су се да започну ново поглавље живота у хотелском ризорту који има пет звјездица и који им нуди прегршт могућности.

- Преко пријатеља које Лука има у Франкфурту добили су препоруку да им је најбоље да закупе на неодређени период породични стан који је претворен у интимни хотел. Интересантно је што овдје станује велики број пословних људи који су због обавеза које имају у Њемачкој принуђени да буду одвојени од куће.

Убрзо је услиједио састанак с људима који су у менџменту овог хотела, те су одабрали читав један део хотела у којем ће живјети њих троје. Поред великих соба и у другим просторијама има довољно простора за њихове животне потребе. Овај комплекс има и велику теретану где Лука свакодневно може да тренира, као што је то чинио док су били у Мадриду, али и спа-центар који се налази у саставу њиховог стана, те Софија ту може максимално да ужива с малим Алексејем.

У случају да им дођу чланови породице, имају довољно мјеста да их угосте - објашњава извор близак пару.

- Имање има двориште где Софија често може да борави с Алексејем, а осим тога близу је и шеталиште које се пружа дуж ријеке Мајне, те ће то бити идеална прилика за малог Јовића да ужива у првим корацима. Колико читав простор пружа максималну приватност, говори податак да ризорт посједује неколико ресторана интернационалне кухиње, која припрема бројне специјалитете. Уз све то Софија ће имати двадесет четири сата послугу која ће јој бити на располагању.

У наредним мјесецима Милошевићева има у плану да покуша свој бизнис да представи бројним успешним дамама у Њемачкој, како би потенцијално могла да освоји тржиште на којем до сада још није била - додаје извор.

С друге стране, Софија и Лука нису жељели да коментаришу ова сазнања.

(Курир/Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рудар мрког угља

09.02.2021 11:30

Мо''ш мислит'...

ОДГОВОРИТЕ
Name

м"ос

09.02.2021 14:22

Мислит док ти копас он узива,само ти копај мозда ударис на некакав племенити метал.Ракију стару 30 година или несто боље.Ако не цркнес од љубоморе!

ОДГОВОРИТЕ