Лепа Ната није више Новосадска барбика сад је Београдска!

Наташа Беквалац пре неколико године напустила је Београд и са ћеркама Ханом и Катјом преселила се у родни Нови Сад, како би тада била близу својих родитеља који су одувек били подршка у свему. Ипак, почетком 2021. годином, певачица је донела нову одлуку, схватила је да дефинитивно не жели више да живи на релацији Београд - Нови Сад.

Забава 08.02.2021 | 21:54
Лепа Ната није више Новосадска барбика сад је Београдска!

- Не живим на релацији Нови Сад - Београд. Сада смо у Београду и тако ће остати. Нови Сад је био привремено решење док сам лизала своје ране. Вратила сам се својој бази и била ближе родитељима, јер сам сматрала да је у том тренутку и периоду то било најбоље за мене и моју децу. Када смо се све опоравиле, вратиле смо се у престоницу из истих разлога - са осмехом је рекла певачица.

Иако је поново у Београду, Наташа наглашава да се ништа није променило и да су јој ћерке, родитељи, као и сестре Драгана и Кристина све.

- Моја деца, сестре и родитељи су највредније што у животу имам и бескрајно сам захвална на породици. Само ко сестре има зна о каквој љубави је реч. Оне су мој највећи ослонац, снага и покретач - закључила је Наташа.

Извор: курир.рс фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар